2777
2789
امشب باید بزنی آمپولتو؟ انشالا جواب میگیری چند وقته اقدامی!!؟ منم این ماه hcgزدم

عصری باید نشونش بدم اگ گفت بزنم فردا ک روز ۱۴میشه امپولو تزریق کنم.البته روز ۹پریودی دوتا امول زدم .من دوساله اقدامم...انشالله ک این ماه شما جواب بگیری عزیزم..شما چند ماه اقدامی؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب باید بزنی آمپولتو؟ انشالا جواب میگیری چند وقته اقدامی!!؟ منم این ماه hcgزدم

البته من یبار زایمان کردم بچم ۳ماهه ک شد از دستش دادم 😔😔الان دوسال میگزره ولی باردارنمیشم😭

عصری باید نشونش بدم اگ گفت بزنم فردا ک روز ۱۴میشه امپولو تزریق کنم.البته روز ۹پریودی دوتا امول زدم . ...

عزیزم منم سه تا‌hmgزدم روز ۶_۷_۸

روز۱۴ سونو دادم یهhcg هم زدم،ببینم چی میشه

آذر۱۴۰۱سقط داشتم،سه ماه بعدش اقدامم تا الان جواب نگرفتم🥴

راستی این ماه لتروزول هم خوردم

البته من یبار زایمان کردم بچم ۳ماهه ک شد از دستش دادم 😔😔الان دوسال میگزره ولی باردارنمیشم😭

ای وای😔😢

امیدوارم به زودی خدا بهت یه نی نی سالم و تپل و مپل و سفید بده که همه غمای گذشته رو بشوره و با خودش برات شادی بیاره

ای وای😔😢 امیدوارم به زودی خدا بهت یه نی نی سالم و تپل و مپل و سفید بده که همه غمای گذشته رو بشوره ...

ممنونم عزیزم  انشالله خدا بشمام یه فرزند سالم و صالح بده عزیز دلم

عزیزم منم سه تا‌hmgزدم روز ۶_۷_۸ روز۱۴ سونو دادم یهhcg هم زدم،ببینم چی میشه آذر۱۴۰۱سقط داشتم،سه ما ...

از ته دلم میخوام ک این ماه جواب بگیری عزیز دلم ...سنوت خوب بود اندازه فولیکولات چقدر بود؟؟؟

از ته دلم میخوام ک این ماه جواب بگیری عزیز دلم ...سنوت خوب بود اندازه فولیکولات چقدر بود؟؟؟

ماه قبل فقط یدونه۱۶ داشتم یدونه هم دفورمه

این ماه با آمپول و قرص یدونه۲۲ چندتا هم ۸ تا۱۶

پناه بر خدا ،واقعا خسته شدم دیگه،این همه پول دکتر و دارو میدیم آخرسر هم هیچی

این ماه پیاز درمانی هم انجام دادم،ویتامین سی،دی،ای،کلیسیوم،ال کارنتین،آرجن مکس هم گرفتم واسه خودمو همسر

عسل و گرده نخل هم خوردیم جفتمون

ویتامین هیچی مصرف نمیکنی؟