2777
2789

اگ وقت کردین تاپیک قبلیم رو بخونین

شوهرم همش ام ایزاد میگیره هی میگه سیاه زشت پوستت فلان اندامت بیسار

چند شب پیش خیلی حرصی سدم بهش گفتم ب من اینارو نگو اعتماد بنفس منو داغون کردی حالم از خودم بهم میخوره و این حرفا

حالا هی میخاد بچسبه بهم حوصلشو ندارم حالم بده

کاش بهش نکفته بودم حس میکنم خودمو جلوش بیشتر خار کردم

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم غصه نخور شوهر منم همینطوریه .اینا گیرای الکیه .من سفید پوستم چند روز پیش رفتیم باغمون زیاد آفتاب خوردم پوست دستم سیاه شد.شوهرم اومدیم خونه گفت عه پوست دستت سیاه شده حالم بهم خورد.منم گفتم دیگه حق نداری به من نزدیک شی.اونم به زور خودش بهم چسبوند. ازش بدم اومده.بیشتر مردا همینطورین

خدایا تو انقد بزرگی که میدونم حاجت محال کوچیکمو براورده میکنی  

ولی هیچوقت بهش نگو اعتماد به نفسم پایین آوردی.اونا عمدا این حرفا رو میزنن اعتماد به نفست پایین بیاد.همیشه اقتدارتو حفظ کن

خدایا تو انقد بزرگی که میدونم حاجت محال کوچیکمو براورده میکنی  

منم هميشه حس ميكنم همسرم بخاطر سبزه بودن من پشيمونع تا حدودي

ولي بدرك باشه

كور ك نبود

چيكار كنم

منم دوس داشتم شوهرم چشم ابرو مشكي باشه ولي نيس

به جهنم 

اگ ي روزي ب زبون بياره منم ميگم بهش

ولی هیچوقت بهش نگو اعتماد به نفسم پایین آوردی.اونا عمدا این حرفا رو میزنن اعتماد به نفست پایین بیاد. ...

بخاطر همین حالم بده

حس میکنم جلوش خورد شدم شکستم

ب یه جایی منو رسونذ ک اینا رو بگم

منم هميشه حس ميكنم همسرم بخاطر سبزه بودن من پشيمونع تا حدودي ولي بدرك باشه كور ك نبود چيكار كن ...

منم همین حس رو دارم

خودش سبزه اس ولی دلش زن سفید میخاسته قشنگ احساسش میکنم

خسته شدم ازش

دلم نمیخواپ حتی بهم نزدیک بشه

منم همین حس رو دارم خودش سبزه اس ولی دلش زن سفید میخاسته قشنگ احساسش میکنم خسته شدم ازش دلم نمیخو ...

ول كن خواهر بهش فك نكن خودتو اذيت نكن خوب و بد بودن ما كه بسته به نظر اونا نيس

منم هميشه حس ميكنم همسرم بخاطر سبزه بودن من پشيمونع تا حدودي ولي بدرك باشه كور ك نبود چيكار كن ...

مثلا ماه محرم من مانتو مشکی خوشگلی گرفتم با روسری های کوچیک مسکی به حدی خوسگل سده بودم ک خدا میدونه 

هی خودمو تو اینه نگا میکرذم ذوق میکرذم

مامانم اولی منو دید شوگه سد گفت مهسا مامان چقد ناز شدی

فک میکنی شوهرم چی گفت؟

گفت چی پیش خودت فک کردی رفتی اینارو گرفتی اگ سفیذ بودی آره

خودتو وسط روسری و مانتو مشکی استتار کرذی دیده نمیشی🙂

مثلا ماه محرم من مانتو مشکی خوشگلی گرفتم با روسری های کوچیک مسکی به حدی خوسگل سده بودم ک خدا میدونه& ...

مردك ابله بي لياقت

دلت خواس گزارش بزن ك ب شوهرت فحش دادم 

ولي حقشه

يه بار كمبوداشو بكوب تو سرش بفهمه خودشم مالي نيس

شوهر دوست من هر جا رفته خواستگاری چون خانه و ماشین نداشته و زیاد هم پولدار نبوده،  جایی جواب نگرفته ، بعد که با دوست من ازدواج کرده هر روز میشینه به بهانه ی ورزش کردن ویدئوی زن های ورزشکار را تماشا میکنه و به دوستم رسونده که زنی با اندام ورزشی می خواسته