2777
2789
عنوان

داغونم دلم میخواد تا قیامت گریه کنم😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 33 پست
مثلا ماه محرم من مانتو مشکی خوشگلی گرفتم با روسری های کوچیک مسکی به حدی خوسگل سده بودم ک خدا میدونه& ...

ببین تو هم تخریبش کن.بهش بگو خودت را تو اینه  ببین.فکر کردی خودت گلزاری

خدایا شکرت که با معجزه های زیبات سورپرایزم کردی.خدایا شکرت که به من یه فرزند پسر سالم و صالح و عاقل دادی.
مردك ابله بي لياقت دلت خواس گزارش بزن ك ب شوهرت فحش دادم  ولي حقشه يه بار كمبوداشو بكوب تو س ...

بخدا نمیتونم

واقعا بدبختم ک نمیتونم عیباشو بزنم تو سرش

عذاب وجدان میگیرم

ی کاری کرده حالم از خودم بهم میخوره از مردم میترسم هراس دارم از قضاوت شدن

میهام تو یه جمعی برم استرس میگیرم

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم پوستش خیلی سبزه هست باز پوستش حساس هم هست اگر یکم آفتاب تندتر باشه پوستش میسوزه یا لک جوشش زود سیاه میشه..

من هم سبزم ولی رو به سفیدی میرم ینی سبزه تیره نیستم 

تفاوت  رنگ پوستمون زیاده ولی من خیلی عاشقشم اصلا رنگ پوستش برام مهم نیست مهم صیرت زیباشه 

استاتر عزیزم نمیخام ناراحتت کنم ولی اگر دوستت داشت هیچوقت بخاطر چیزی ک دست خودت نیست اینجوری نمی‌گفت اون فقط قصد تخریبتو داره

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!

شوهراتون کور بودن لحظه خاستکاری؟ یا موقع بیرون رفتن و گردش یا خرید قبل عروسی بالاخره دستتون  و که دیده،گردنتون یا هرچی

بهش بگو کور بودی ندیدی پوستم چه رنگیه؟

از آدمهایی که ظاهر دیگران رو مسخره میکنن به شدت متنفرم،خب بگو لامصب مگه دست خودم بوده که رنگ پوستمو انتخاب کنم روانی؟ عقده داره شوهرت

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

منم جاریم خیلی سفیده ولی من سبزم

هر لاک ناخنی  به دستاس میاد 

گونی بپوشه هم بهش میاد 

ولی در عوض من ابروی پرو دخترونه دارم اون نداره 

بینی کوچیک با سوراخای بینی متقارن دارم اون نداره 

سایزم ۳۸ که اون نداره 

کم مو هستم که این یه مزیته ک اون نیست  

ولوو 

شاید سبزه ای ولی از خیلی از سفیدا زیباتری

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!
شوهراتون کور بودن لحظه خاستکاری؟ یا موقع بیرون رفتن و گردش یا خرید قبل عروسی بالاخره دستتون  و ...

ادم بد هس هميشه بوده و خواهد بودك نميدونه نبايد دل بشكنه

وقتي با زبونش ميرنجونه منم اذيتش ميكنم بفهمه ك خودش يوسف پيغمبر نيس

هر ادمي كاستي داره 

من خودم هميشه دلم ميخواس با مرد چشم ابرو مشكي با ريش پرپشت ازدواج كنم ولي همسرم ريشاش خيلي كم پشته و اصلاح كردني هم اصلا قشنگ نميشه

ولي من اونو همونطوري او دلم دوس دارم با تمام كاستي ها 

و هيچوخ بهش نميگم ك دوس داشتم ريشات پر پشت باشه 

هر وخ يه تي شرت قشنگ بپوشع ميگم چقد بهت مياد

ولي اون هيچ وخ نميگ ك فلان لباس بهت مياد

كاري ب تعريف نكردنش ندارم ولي اگ يه روز ب سبزه بودنم ايراد بگيره منم همه اينارو بهش ميگم

منم جاریم خیلی سفیده ولی من سبزم هر لاک ناخنی  به دستاس میاد  گونی بپوشه هم بهش میاد&nbs ...

اره دقيقا منم ابرو هاي پر پشت قشنگ دارم ولي دست زيبايي ندارم 

خلقت خدا بوده ديگ

اره دقيقا منم ابرو هاي پر پشت قشنگ دارم ولي دست زيبايي ندارم  خلقت خدا بوده ديگ

شاید فکر می‌کنی زیبا نیست عزیزم 

از تو آینه نگاه کن 

هرکسی زیبایی های خاص خودشو داره 

من قبلاً بخاطر پیشونی بلندم اعتماد به نفس نداشتم حتی دوسه بارم یکی مسخرم کرد 

ولی الان میبینم در کنارش موهای پرپشت و بلند دارم خیلی فاکتورای زیبایی هست ک من دارم پی پی بردم اون طرف معذرت میخام از رو ک👀ون سوزی گفت بهم چون خودش موهاش کم پشته😅✋

شاید فکر می‌کنی زیبا نیست عزیزم  از تو آینه نگاه کن  هرکسی زیبایی های خاص خودشو داره&nbs ...

بخدا من خودم ابروهای خوشگلو پر پستی دارم

موهام انقد بلند و سالم و پر پشته هر ارایشگاهی میرم تعریفشون رو میکنن

چشام درسته لبام گوشتی

دانشجو بودم یه پسره بود واقعا خوشگل و خوشتیپ بود ترم اول تو یه نظر از من خوشش اومده بود

۲ بار اومد خاستکاری پدرم قبول نکرد گف وضع مالیش خوب نیست بچع اس

یه کاری باهام کرده حتی حسرت میخورم ک چرا زن اون نشدم😔😔خدایا منو ببخش

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹