2777
2789

من امسال دوتا شاگرد مدیر بهم دادن ک درس بدم بهشون 

میرن پایه سوم 

ولی اینا هنوز جمع ۲+۳نمیدونن چند میشه 

یا نمیتونن بخون و بنویسن 

من چ کار کنم 

یا همیشه سرشون این و اون ور میکنن 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

اینا معاینه شدن توسط روانشناس کودک؟

ممکنه اختلالی چیزی داشته باشن که تشخیص داده نشده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بیش فعالن؟؟

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا معاینه شدن توسط روانشناس کودک؟ ممکنه اختلالی چیزی داشته باشن که تشخیص داده نشده.

فقط پدر و مادرشون فوت کرده تحت سرپرستی عمشون هستن

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
فقط پدر و مادرشون فوت کرده تحت سرپرستی عمشون هستن

یه نظرم باید با سرپرستشون در میون بذاری حداقل یه معاینه بشن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

با پارتی اومدن بالا؟؟؟

تو کلاس دخترم هم بودن دو مورد با پارتی و پول پایه ها رو بالا می‌رفتند

اینا اول خانواده هاشون بهشون ظلم می‌کنند که وقت نمیزارند براشون و معلم خصوصی نمیگیرند

واگر اختلالات دیگه ای دارند باید در مدارس مناسب خودشون ثبت نام بشن 

این میان خود بچه بیشتر ضرر می‌کنه 

و معلم ها هم ک نمیتونند تمام وقتشون صرف این  چند مورد  کنند آخه حق دانش آموزان دیگه هم ضایع میشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اصلا رو صندلی نمیشینن

خب اینا مشکل دارن باید اول برن پیش پزشک شاید نیاز هست دارو بخورن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ازنظر ذهنی مشکلی ندارن؟شاید نیاز باشه مدرسه استثنایی برن

نه اصلا مشکل ندارن ذهنی ولی دیر اموزن