2777
2789
عنوان

اوتاکو ها کمک😭💔

522 بازدید | 26 پست

یعنی دردم چیزیه که به معنی واقعی فقط یه اوتاکو میفهمه. جون من نیاین بگین چقدر بچه ای و اینا فقط کارکترن و اینا فقط حالم بدتر میشه. خواهشا حالم رو بدتر نکنین اگه نمیخاین جواب بدین اصلا مشکلی نیست فقط خواهش میکنم بدترم نکنین😭

میدونم آکوتاگاوا زندس، میدونم دازای زندس، ولی نمیدونم چرا بهشون فکر میکنم بدجوری دلم میگیره. کلا حس میکنم دیگه هیچی مثل قبلش نیست😭

نمیدونم چیکار میتونم کنم خدایا😭

با اینکه میدونم زنده‌ن نمیدونم برا چی اینجوریم! خدایا نمیفهمم چه مرگمه دارم دیوونه میشم😭😭😭

اوتاکو کیه؟

اسمش شبیه انیمه هاس

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه نشون دادن که مردن؟؟ فصلش اومده؟؟

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
اوتاکو کیه؟ اسمش شبیه انیمه هاس

به کساییکه عاشق انیمه هستن و خیلی فنشن میگن اوتاکو

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
انیمه؟ اینایی ک گفتی کین ینی چی زندن

انیمه سگهای ولگرد بانگو اینا هم کارکتر های اصلیشن😂

به کساییکه عاشق انیمه هستن و خیلی فنشن میگن اوتاکو

منم عاشق انیمه ام 

ولی فقد سینمایی نه سریال😬😂

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
اهان میگه شخصیتاش زندن پس چشه؟ هر چند بازم عجیبه 😐😂

احتمالا نشون دادن که اینا مردن اما نمردن😂