2777
2789
عنوان

اوتاکو ها کمک😭💔

578 بازدید | 26 پست

یعنی دردم چیزیه که به معنی واقعی فقط یه اوتاکو میفهمه. جون من نیاین بگین چقدر بچه ای و اینا فقط کارکترن و اینا فقط حالم بدتر میشه. خواهشا حالم رو بدتر نکنین اگه نمیخاین جواب بدین اصلا مشکلی نیست فقط خواهش میکنم بدترم نکنین😭

میدونم آکوتاگاوا زندس، میدونم دازای زندس، ولی نمیدونم چرا بهشون فکر میکنم بدجوری دلم میگیره. کلا حس میکنم دیگه هیچی مثل قبلش نیست😭

نمیدونم چیکار میتونم کنم خدایا😭

با اینکه میدونم زنده‌ن نمیدونم برا چی اینجوریم! خدایا نمیفهمم چه مرگمه دارم دیوونه میشم😭😭😭

اوتاکو کیه؟

اسمش شبیه انیمه هاس

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه نشون دادن که مردن؟؟ فصلش اومده؟؟

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

اوتاکو کیه؟ اسمش شبیه انیمه هاس

به کساییکه عاشق انیمه هستن و خیلی فنشن میگن اوتاکو

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

انیمه؟ اینایی ک گفتی کین ینی چی زندن

انیمه سگهای ولگرد بانگو اینا هم کارکتر های اصلیشن😂

به کساییکه عاشق انیمه هستن و خیلی فنشن میگن اوتاکو

منم عاشق انیمه ام 

ولی فقد سینمایی نه سریال😬😂

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
اهان میگه شخصیتاش زندن پس چشه؟ هر چند بازم عجیبه 😐😂

احتمالا نشون دادن که اینا مردن اما نمردن😂