2777
2789
ان شاالله ب حق امام حسین ب این زودیااا بی بی چکت مثبت بشه💚💚💚💚💚🌱

با اجازه از پیامت اسکرین گرفتم تا روزی که منم تاپیک بارداریمو زدم اسکرین و بزارم خدا از دهنت بشنوه

برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید  اون پرستاری که موقع آزمایش بارداری با تمسخر بهم گفتی جوابش منفیه و تو دلت بهم خندیدی زمین گرده هااااا اونشب دلمو شکوندی بدم شکوندی  ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮ ♛༺ ز‌‌‌نــــــــבگیـ ات یک قصہ ایـــست کـہ توسط یـک خـــــבاے خوب نوشتـہ شـבه! ༻️♛ ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش من جان بودم بارداری خدا خواسته دلم میخاد دوتا بچه دارم سومی رو شوهرم دوست ندارم روش جلوگیریت چی ...

من ارزو تو را دو روزه فهمیدم 😅سومی خدا خواسته 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

انشالله که مثبت هست و باردار هستی ، مبارکت باشه و قدمش پر خیر و برکت، برای منم دعا میکنی این ماه باردار باشم ، منتظرم

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
نه خاک تو سرم کاشکی میذاشتم ک ن دوم و قرص

خدا نکنه. قرص تاثیر نداره رو بدن بعضیا. ک اندومم که هیچی. من خودم با همین حامله شدم الان۸ماهمه😁😁

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

منم سومی و تازه دوروزه فهمیدم باردارم 

منم اگه این بعد چند سال بود خوشحال میشدم ولی الان که دو سال پشت سرهم باردار شدم سزارین شدم خواب و خوراک ندارم بچه هام رسیدگی میخوان در حق اوناهم ظلم نمیشه

خب بستگی به اینکه چند روز تاخیر داره .دقیق نمیدونم ولی بالای ۱۰۰ باید باشه 

دیشب به من میگفت بتات ۱۰۰۰ هست ولی سونو شکمی معلوم نیست باید داخلی بدی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
با اجازه از پیامت اسکرین گرفتم تا روزی که منم تاپیک بارداریمو زدم اسکرین و بزارم خدا از دهنت بشنوه

ان شاالله ب امید خدا

ب همین زودی زود خدا یکی از بنده های صالحشو بزاره تو دامنت💚💜

من دلم روشنه

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

درکت میکنم ولی بازم ناشکری نکن خدا قهرش میگیره ب خدا الان سختی هاشو تحمل میکنی وبعدن ودرآیند ...

امیدوارم امیدوارم

چون دلم برا خودم میسوزه

تازه وقت لیزر گرفتم برم لیزر

باشگاه دوماه بود میرفتم یکم وقت کرده بودم زبان بخونم

واقعا سخته