2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون خدا برم ای کاش اون بچه رو میداد به شما

اینجوری نگو

یه روزی میرسه همون بچه آخری که نمیخوایش از همشون بیشتر دوسش داری

مثه مامان خودم

برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید  اون پرستاری که موقع آزمایش بارداری با تمسخر بهم گفتی جوابش منفیه و تو دلت بهم خندیدی زمین گرده هااااا اونشب دلمو شکوندی بدم شکوندی  ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮ ♛༺ ز‌‌‌نــــــــבگیـ ات یک قصہ ایـــست کـہ توسط یـک خـــــבاے خوب نوشتـہ شـבه! ༻️♛ ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮
چون دیگه توانشو ندارم دوساله خواب ندارم زندگی ندارم بدنم از بین رفته هنوز هیچ غلطی تو زندگی برا خودم ...

عزیزم🥺چ روشی جلوگیری میکردین؟ دستگاه نزاشتی؟

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

چون دیگه توانشو ندارم دوساله خواب ندارم زندگی ندارم بدنم از بین رفته هنوز هیچ غلطی تو زندگی برا خودم ...

منم سومی و تازه دوروزه فهمیدم باردارم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم دیشب دوتا زدم مثبت بود از ته دل برام دعا کنید منفی باشه پ اگرنه واقعا از بین میرم دیگه

کاش من جات بودم بارداری خدا خواسته دلم میخاد دوتا بچه دارم سومی رو شوهرم دوست ندارم روش جلوگیریت چی بود؟؟

مخچای چیکارش کنی؟

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

درکت میکنم

ولی بازم ناشکری نکن خدا قهرش میگیره

ب خدا الان سختی هاشو تحمل میکنی وبعدن ودرآینده میشن چراغ دلت جوری ک با دیدنشون کیف میکنی

ب خدا هیچ کار خدا بی حکمت نیس 

ی چیزی توش هس ی خیری ی منفعتی ک من وتو ازش بی خبریم خاهرقشنگم♥

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔