2777
2789
خوشبحالت دعا کن برای منم پیش بیاد شما روشن چی بود؟؟؟ما کاندوم 🥲فکر نکنم پیش بیاد خداخواسته

والا من ده سال طبیعی بود فکر کنم تنبلی هم داشتم ولی خب پیگیری نکردم برا درمان گفتم بچه نمیخوام دیگه ولی خب شد دیگه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش من جات بودم بارداری خدا خواسته دلم میخاد دوتا بچه دارم سومی رو شوهرم دوست ندارم روش جلوگیریت چی ...

من حتی حق ندارم جلو شوهرم ناراحتی کنم چون درکم نمیکنه خودشم نمیخواست ولی میگه حالا شده دیگه 

چه عالی مبارکت باشه

ممنونم عزیزم والا فکرش نمیکردم ولی شد ابنقدر کمد مبل این جیزا جابه جا کردم امپول عضله شل کن زدم نگو حامله بودم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ان شاالله ب امید خدا ب همین زودی زود خدا یکی از بنده های صالحشو بزاره تو دامنت💚💜 من دلم رو ...

امیدوارم

قربون دلت فقط

برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید  اون پرستاری که موقع آزمایش بارداری با تمسخر بهم گفتی جوابش منفیه و تو دلت بهم خندیدی زمین گرده هااااا اونشب دلمو شکوندی بدم شکوندی  ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮ ♛༺ ز‌‌‌نــــــــבگیـ ات یک قصہ ایـــست کـہ توسط یـک خـــــבاے خوب نوشتـہ شـבه! ༻️♛ ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮
امیدوارم امیدوارم چون دلم برا خودم میسوزه تازه وقت لیزر گرفتم برم لیزر باشگاه دوماه بود میرفتم یک ...

بله حرفت درسته

ولی خب اینا ک میگی همش فرع زندگی هس همون لیزر وباشگاه رفتن 

همیشه واسشون وقت هس فوقش 5سال دیگه

ولی واس بچه دارشدن وتربت ی موجود دیگه همیشه وقت نیس

الانم اصلا غصه نخوریااااا

خیلی خوبه ک خدا واس بار سوم شما رو لایق مادرشدن دونست 

خوشحال باش ازاین بابت

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔