2777
2789
عنوان

الان والدین گرامی منوخواهرمو .....

204 بازدید | 16 پست

از وسط به دو نیم میکنن😑😂سلام سلام 

بچه ها یه موضوعی هست میخواستم ازتون مشورت بگیرم چن ماه پیش متوجه شدم کع خواهرم دوس پسر دارع و خیلیم باهام خوبن😐😐😐😐چون روز آخر مدرسه گفتم پاشم برم دنبالش  دیدم از مدرسه اومده بیرون سر کوچه وایساده یهو یه پسری اومد زد به شونش

منم به روش نیاوردم چون خودش بم میگفت ینی من از زیر زبونش میکشم بیرون😁😆

بچه پرو خودش همچین بم گف بهتره نگم پرام ریخته🤥😬

البته میدونم الگوش منمو هر کاری من انجام بدم اونم انجام میدع ولی من تو این سن این حرکت نزدم

مامانم دارع از این ماجرا بو میبره و اگع کامل بفهمه گردن منم هس کع حواسم بش نبوده

فقد بگین چطو جمش کنمممممم

You.....:)))

پسررو بکش کنار ادبش کن 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لعنتییی زورم نمیرسه کع ۲۱ سالشه از منم بزرگتره  من از کجا پیداش کنمممم

به مامانت بگو دوست اجتماعیه الان اکثر دختر ها دوست اجتماعی دختر و پسر دارن

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
😂😂😂بگو مادر من حضرت علی گفته بچه هاتونو مطابق روز تربیت کنین درسته تو دوست پسر نداشتی ولی ما داری ...

نمیشع طرز تفکر دوران قاجارو به امروزی تغییر داد😂😑

نمیشع طرز تفکر دوران قاجارو به امروزی تغییر داد😂😑

بگو اگه خودت نپذیرفتی مجبور میشی بپذیری پس بپذیر که حداقل ی بزرگتری باشه باهاش دردو دل کنیم حواسش بهمون باشه 

پس بهتره خودمم برم یکی پیدا کنم😂😂

😂😂😂نه بابا خودش میاد, فقط لطفا عاقلانه انتخاب کنین, به نظر دختر عاقلی میای یکم با خاهرت در مورد مشکلاتش صحبت کن چون سن تو خواهرت هورمون بیشتر تاثیر میزاره تا عقل

😂😂😂نه بابا خودش میاد, فقط لطفا عاقلانه انتخاب کنین, به نظر دختر عاقلی میای یکم با خاهرت در مورد م ...

میدونی اینجوریه کع یه مدت همه میخواستن باهام باشن و من نمیخواستم ولی الان کع میخوام خرم پیدا نمیشع

باشع ممنون از راهنماییت حتما باهاش صحبت میکنم 😘🧡