2777
2789
عنوان

دانشجوی پزشکی

2229 بازدید | 31 پست

من موندم این دانشجوهای پزشکی چجوری وقت میکنن بیان نی نی سایت و خاطرات خواستگارای لول پایینی که بهشون فرصت دادن رو تعریف کنن

واقعا شوخی نیست پزشکی خوندن اونطوری که من دیدم

و اونایی که حالا پزشکم نیستن چند درصد اینجان ؟

ما که پزشک نیستیم به زور وقت میکنیم اینستا بریم

چه برسه اینجام فعال باشیم

واقعا تعجب میکنم از مد شدن بعضی تاپیکا!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی با منه بچه ها؟؟ 😐

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرکم... برای تویی مینویسم که شدی سهمی از سرنوشتم. برای تویی که شدی رفیق روزهای درمانگاه و کشیک شبهای بیمارستانم. شدی پایه ی درس خواندن و امتحان هایم. ممنونم که اینقدر قوی هستی و نمیذاری کم بیارم. تو دکتر کوچولوی مامانی💙

من اینجا هیچچچچچچچ تاپیکی و‌باور‌نمیکنم هیچییی فقط کسی راهنمایی بخواد یا ی موضوعات روزمره تاپیک‌بزنه جواب میدم بقیه رو‌باورم نمیشه

لطفاااا اگه تجربه نوشتن مقاله دارین بهم پیام بدین خیلی به کمک ینفر که تجربه داره نیاز دارم😔پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

ولی من به شخصه نهم آخرین امتحان ترم ۶ رو دادم و تا اول مهر تعطیلم تا شروع ترم جدید 

انکار نمیکنم که سخت نیست و وقت زیاد داریم مثلا داخل بازه ی امتحانا کامل اینستا رو پاک میکنم تا وقتم پای چک کردن استوری بقیه نگذره و از پای میزم تکون نمی‌خورم 

ولی خب تایم آزاد هم داریم 

بعضی ها تایم آزادشون میرم تفریح و خرید و خوشگذرونی 

یه نفر هم که مثل من تنهاست میاد اینجا با چند نفر حرف بزنه

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرکم... برای تویی مینویسم که شدی سهمی از سرنوشتم. برای تویی که شدی رفیق روزهای درمانگاه و کشیک شبهای بیمارستانم. شدی پایه ی درس خواندن و امتحان هایم. ممنونم که اینقدر قوی هستی و نمیذاری کم بیارم. تو دکتر کوچولوی مامانی💙

خب 24 ساعت که اینجا نیستند من پزشک نیستم ولی سرم شلوغه ، وسط کار واسه تفریح و رفع خستگی میام ایینجا ...

ولی یه دونه تاپیک هم نداری ..حوصله میخواد به نشرم ۱۰ صفحه خاطره تعریف کردن

منم اغلب سوالایی که روم نشده جای دیگه بپرسم رو پرسیدم