2777
2789
خوب بعد بورس گرفتن و درس خوندن اکر زبان کره ای بلد باشی شاید شانس داشته باشی مخصوصا اگر از سه دانشگا ...

عاها ممنونم 

خوب از یک طرف وقتی جمعیت زیاد باشه کار زیادی هم باید طبیعتاً وجود داشته باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مهتاب جان من سئول هستم عزیزم سوالت چیه؟

سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه ؛ میخواستم بدونم توی کره جنوبی هنگام غذا خوردن وقتی با چاپستیکشون غذا میزارن تو بشقاب همدیگه چه معنایی داره؟ آیا فرهنگ یا رسم خاصی هست؟ و نشونه ی خاصی داره ؟ یا فقط نشانه ی احترامه؟

سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه ؛ میخواستم بدونم توی کره جنوبی هنگام غذا خوردن وقتی با چاپستیکشون ...

سلام ممنونم امیدوارم شما هم خوب باشید

راستش رو بگم نمیدونم برداشت شخصی من اینه که مثل تعارف ما میخوان لطف و مهربونی کنن ولی من خودم هیچوقت با دوستها و همکارهای کره ای بیرون رفتم این کارو نکردن که غذا بزارن تو بشقابم

سلام ممنونم امیدوارم شما هم خوب باشید راستش رو بگم نمیدونم برداشت شخصی من اینه که مثل تعارف ما میخو ...

سلام عزیزم ممنونم از پاسخت⚘️⚘️⚘️

راستش من هم شخصا تجربه این رو نداشتم ولی توی سریال ها و فیلم هاشون زیاد دیده بودم 

عجب... 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎