2777
2789
سلام ...دختر دایی من هم داره میاد سئول ارشد بخونه اگه دوست داشتین ایمیلتونو بدین به من تا بهش بگم سوالی داشت بپرسه...negar_8220@yahoo.com...ممنون
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مامان جان من هزینه یک سال مدرسه خارجی رو گفتم بدون پول غذا و سرویس و کلاسهای بعد از مدرسه فقط شهریه مدرسه ابتدایی برا سال اول حدود 22 هزار دلار میشه البته بسته به بالا و پایین شدن پول کره شاید بیشتر هم بشه اما کمتر فکر نکنم
پسر من کلاس چهرم هست و ما دیگه پنج هزار دلار ثبت نام رو نمیدیم چون فقط سال اول میگیرن حدودا 17 هزار تا میدیم ولی اینقدر هزینه جانبی دارن که سر به 25 تا هم میزنه
نرگس جان منظورت من بودم یا مامان جان؟ اگه با من بودین که لطفا بگید از طریق همین سایت برام میل بزنه که میل خودم رو بهشون بدم و یا این میل ادرس ایشونه که گذاشتین؟ بیشتر توضیح بدین لطفا ممنون
سلام...نمیدونم کدوم دانشگا میره...میخواد fashion marketing بخونه...فرقی نمیکنه مهرک جان...میگم اگه خودش دوست داشت بیاد ایمیل بزنه...این ایمیل خودمه...موفق باشین بای
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
سلام دوستان هنوز کسی هست که به این تاپیک سر بزنه

فردا یک راز است,نگرانش نباش,دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور, اما امروز یک هدیه است قدرش را بدان نمیتوان برگشت و آغاز خوبی داشت ولی میتوان آغاز کرد و پایان خوبی داشت ...
.....

فردا یک راز است,نگرانش نباش,دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور, اما امروز یک هدیه است قدرش را بدان نمیتوان برگشت و آغاز خوبی داشت ولی میتوان آغاز کرد و پایان خوبی داشت ...
,,,,,

وای چه جالب نمیدونستم از کره جنوبی هم کسی اینجا هست من چند وقت پیش به همسرم میگفتم دوست دارم یک سفر برم کره ولی به نسبت جاهای دیگه که رفتیم خیلی گرون تموم میشه ولی احساس میکنم کشور منظبط و مرتبی هست اونایی که اونجا زندگی میکنن بیان از ویژگیهای اون کشور برامون بگن
خدایا امیدمان تویی مارا به حال خود رها مکن
کسی اینجا نیست؟؟؟

صدامو میشنوین...

بچه ها کره ویزا خیلی سخت میگیره و سخت میده برای توریستی

بهار جان کیمچی یه نوع ترشی خیلی تند که همراه همه غذا هاشون استفاده میکنن از صبحونه گرفته تا شام
حتی همراه برنج خالی هم اون رو میخورن و سرو میشه
انواع مختلف داره ،مثل ترشی های ما

سلام دوستای عزیز ما کره زندگی میکنیم همونطور که گفتید یه ذره گرون میشه اومدن اینجا برا مهمونهای خودمون هم ما حتما باید دعوت نامه بدیم همینجوری نمیشه اومد شما هم فکر کنم باید تور بگیرید یا به سفارت کره تو تهران زنگ بزنید راهنماییتون میکنن
کیمچی همون کاهوهای پهن و بزرگه که لایه لایه موادی مثل فلفل قرمز ادویه کره ای سیر هویج رنده شده و گاهی هم ماهی ریز میریزن و توی کوزه های بزرگ نگهداری میکنن بسته به نوعش داره خوشمزه هم هست من که خیلی دوست دارم البته نوع دیگه کمیچی هم همون ترب سفید بزرگه که بازم به همین ترتیب درست میشه
جاذبه گردشگری هم که پرسیدین خوب چون کشور قدیمی و سنتی هست پر از قصر و جاهای باستانی موزه جنگ بزرگ و دیدنی داره بازارهای محلیش باحالن و شاپیگ سنترهاش هم دیدنی و گرووووووووووووووون
یه شهرک سینمایی هم هست که مخصوص همون سریال جومونگ هست و الان برا بازدید مردم گذاشتن اونهم جالبه
دیگه دریا داره ساحل داره شهر ابی داره و جاهای تفریحی دیگه