2777
2789
سلام بچه ها اینو بگم همه کره ایها اونجوری عاشق امریکا نیستن خیلی از تحصیل کرده ها و بیشتر ادمهای مس ...

مرسی مهرک جان؛خیلی خوب توضیح دادین؛واقعا بستر مناسب برای پیشرفت نیاز هست وگرنه اون پیشرفت و مدرنیته نمیتونه کمکی به جامعه کنی و دقیقا این زندگی های حبابی به وجود میاد؛خیلی این تحلیل رو دوس داشتم😍

دقیقا عاشق آمریکا هستن.بله علاقه ای ندارن درباره ایران چون کاملا تحت تاثیر رسانه های آمریکایی بودن و ...

واقعا دنیای کی پاپ و کی دراما الان بیشتر از هر چیزی داره کره رو به دنیا معرفی میکنه؛ و واقعا هم خوب جواب داده ؛جوری که الان کره رو اون بهشت دارن نشون میدن ولی واقعیت اینه که هر جایی خوبی و بدی خودشو داره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مهاجرت کلا یه در به دنیای جدیده هر جا که باشه به نظر من وقتی جوون هستید و مسئولیت ادم دیگه ای به عهد ...

وااای دقیقاالان مثلا خانواده من فکر میکنن مسئولیت یه زندگی رو به دوش کشیدن راحت تر از رفتن به دنبال اهداف اونم توی کشور دیگس🤦🏻‍♀️(غیر مستقیم کفتن)

من که پا پس نمیکشم هر کی هر چی میخواد بگه اگه الان دنبال اهدافم نرم بعدا ۱۰۰درصد نه ۱۲۰ درصد پشیمون میشم و میگم که چرا به حرف های بقیه گوش دادم.

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
واقعا دنیای کی پاپ و کی دراما الان بیشتر از هر چیزی داره کره رو به دنیا معرفی میکنه؛ و واقعا هم خوب ...

بله درسته باید آگاهانه و  با دلایل و شواهد تصمیم بگیری و عمل کنی 

چون ممکنه ضرر های جبران نشدنی ببینی.

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
وااای دقیقاالان مثلا خانواده من فکر میکنن مسئولیت یه زندگی رو به دوش کشیدن راحت تر از رفتن به دنبال ...

وقتی از هدفت مطمئنی براش تلاش کن تا یه روزی حسرت نخوری؛قطعا با تلاش به هر چیزی که بخوای میرسی

وقتی از هدفت مطمئنی براش تلاش کن تا یه روزی حسرت نخوری؛قطعا با تلاش به هر چیزی که بخوای میرسی

فطعا بدون تلاش به جایی نمیرسه آدم.

وقتی میام این تاپیک  کلی انرژی مثبتی میگیرم از شما همچنین خانم مهرک.

مرسی که روحیه میدین🥰😍

فطعا بدون تلاش به جایی نمیرسه آدم. وقتی میام این تاپیک  کلی انرژی مثبتی میگیرم از شما همچنین خ ...

اره قطعا تلاش و پشتکار هر راهی رو هموار میکنه؛ مرسی عزیزم از لطفت؛ خیلی دوس دارم کمکی کنم به بچه هایی که میخوان مهاجرت کنن چون متاسفانه یه سری اطلاعات غلط میدن؛مطمئنم با پشتکاری که داری قطعا موفق میشی😍

اره قطعا تلاش و پشتکار هر راهی رو هموار میکنه؛ مرسی عزیزم از لطفت؛ خیلی دوس دارم کمکی کنم به بچه های ...

از اطلاعات غلط نگو که منم موندم چرا وقتی خودمون مطمئن نیستیم از مطلبی چرا به بقیه اطلاعات میدیم؟

من خیلی تو بحثا شرکت نمیکنم مگر اینکه واقعا بتونم کمک کنم چند وقت پیش دوست عزیزی از داستان مهاجرتش به کانادا میگفت یعنی من اگه همین پروسه رو انجام نداده بودم امکان نداشت شک کنم به روش مهاجرت ایشون!

میگف که سه چهار ماه طول کشیده بهشون ورک پرمیت دادن بعد ماه دیگه دارن میان کانادا سه سال دیگه هم پاس میگیرن!!!

جالبتر اینکه یه عالمه ادم این وسط میگفتن تو رو خدا وکیلت رو معرفی کن من براشون نوشتم بیشتر مواظب باشید اگه اینها رو دفتر مهاجرتی بهتون گفته دروغ هست چون ورک ویزا دوبار باید اگهی بشه یه بار استانی یه بار فدرال اگه اون ادم برا اون شغل از داخل کانادا پیدا نشه شما قبول میشید که اینجا واقعا مهارت وکیل مهمه چجوری شغل رو تعریف کنه. این خودش در بهترینحالت میشه شش ماه بعد شما بیاید که حتما اون ویزای کار تبدیل به پی ار نمیشه اصلا گارانتی نیست حالا اصلا بگیم بشه اونم بین یک و نیم تا دوسال در بهترین حالت زمان میبره تازه بعدش میشه پروسه سه ساله پاسپورت ....من همه این قوانین رو میدونم چون همین راهو رفتیم ولی ایشون اصرار داشت که ما سه ماهه ویزا گرفتیم و وکیلمون گفته سه سال دیگه پاس دستتونه 

بعد چون خیلی بد حرف میزد من حذف کردم کامنتم رو ولی خیلی برام عجیب بود کارشون و اینکه بقیه داشتن میافتادن توچاه تبلیغ ایشون برا وکیل

اره قطعا تلاش و پشتکار هر راهی رو هموار میکنه؛ مرسی عزیزم از لطفت؛ خیلی دوس دارم کمکی کنم به بچه های ...

این از خوبی شماس که بقیه رو راهنمایی میکنید.

امیدوارم کارهای مهاجرت شما هم زودتر و راحتر پیش بره💞🌹

من هم خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم و باور دارم که با تلاش و پشتکار موفق میشید

ممنون که انقدر خوش قلبید💞

از اطلاعات غلط نگو که منم موندم چرا وقتی خودمون مطمئن نیستیم از مطلبی چرا به بقیه اطلاعات میدیم؟ من ...

اره عزیزم؛ منم متاسفم دروغ های مهاجرتی زیاد دیدم؛ تو یه تایپیک بود یه بچه مدرسه ای پرسید من اگه کنکور مهندسی قبول بشم میتونم برم امریکا استارتر جواب داده بود اره بابا رو سرشون میذارن تو رو😂😂 گفتم این چه اطلاعات غلطی هست که میدین هر کسی باید توانایی خودشو ثابت کنه مگه الکیه؛ خلاصه از این مسائل زیاد هست متاسفانه؛ خداروشکر ادمای خوبی مثل شما هستن😍