از اطلاعات غلط نگو که منم موندم چرا وقتی خودمون مطمئن نیستیم از مطلبی چرا به بقیه اطلاعات میدیم؟
من خیلی تو بحثا شرکت نمیکنم مگر اینکه واقعا بتونم کمک کنم چند وقت پیش دوست عزیزی از داستان مهاجرتش به کانادا میگفت یعنی من اگه همین پروسه رو انجام نداده بودم امکان نداشت شک کنم به روش مهاجرت ایشون!
میگف که سه چهار ماه طول کشیده بهشون ورک پرمیت دادن بعد ماه دیگه دارن میان کانادا سه سال دیگه هم پاس میگیرن!!!
جالبتر اینکه یه عالمه ادم این وسط میگفتن تو رو خدا وکیلت رو معرفی کن من براشون نوشتم بیشتر مواظب باشید اگه اینها رو دفتر مهاجرتی بهتون گفته دروغ هست چون ورک ویزا دوبار باید اگهی بشه یه بار استانی یه بار فدرال اگه اون ادم برا اون شغل از داخل کانادا پیدا نشه شما قبول میشید که اینجا واقعا مهارت وکیل مهمه چجوری شغل رو تعریف کنه. این خودش در بهترینحالت میشه شش ماه بعد شما بیاید که حتما اون ویزای کار تبدیل به پی ار نمیشه اصلا گارانتی نیست حالا اصلا بگیم بشه اونم بین یک و نیم تا دوسال در بهترین حالت زمان میبره تازه بعدش میشه پروسه سه ساله پاسپورت ....من همه این قوانین رو میدونم چون همین راهو رفتیم ولی ایشون اصرار داشت که ما سه ماهه ویزا گرفتیم و وکیلمون گفته سه سال دیگه پاس دستتونه
بعد چون خیلی بد حرف میزد من حذف کردم کامنتم رو ولی خیلی برام عجیب بود کارشون و اینکه بقیه داشتن میافتادن توچاه تبلیغ ایشون برا وکیل