من دوماه پیش سقط داشتم کورتاژ شدم.۸هفته بودم.بعد ۲۸روزش پریود اولو شدم حالا این ماه ۱۱ام باید پریود میشدم.نشدم امروز همینجوری بیبی زدم یه هاله خییییلی کمرنگ افتاد.خیلی کمرنگ ولی بود.ینی ممکنه باردارباشم؟آخه دکترگفت ۳ماه بعد اقدام کن.چه خاکی به سرم کنن نمیخوام دوباره تکرار شه😭😭😭میگم ممکنه هورمون های بارداریم هنوزم ازقبل بالا مونده باشه؟آخه توگوگل زدم نوشته بود تا ۱ماه فقط بالا ممکنه بمونه بعدمیاد پایین.تازه اونم قبل پریود اول.من یه پریود شدم.الان چه خاکی بریزم سرم بخدا تحمل یه داغ دیگه ندارم
من فقط دوهفته خونریزی داشتم بعد سقط اونم فقط لکه بینی.بعدم تموم و پریود.باپریود اولم لخته های کوچولو زیاد دفع شد.هیچ کدوم از علائم بقایا رو نداشتم.حتی دکترم گفت سونو لازم نیست
میخوام بزارم چندروز بگذره بعد دفعه پیش زود رفتم بتام ۲۰۰ بود دکترای عوضی هزارجور استرس خارج رحمی و پوچ دادن جتی نگفتن شاید سن حاملگی پایین باشه که دقیقا بخاطر همین پایین بود چون سن بارداریم پایین بود.انقد استرس دادن که قلبش واستاد بچم
سلام دوستان من در حال اقدامم این ماه دوم هست همیشه قبل پریود سردرد شدید میشدم ولی الان دو روز مونده به پریود فقط سمت راست زیر شکمم درد داره تیر میکشه و پامم درگیر کرده میشه باردار باشم؟