2777
2789
عنوان

قضیه سه ماه بعد طلاق چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2210 بازدید | 50 پست

نه آقا . یه طلاق بائن داریم . یه طلاق رجعی 

در مدت عده خانم در طلاق رجعی ، اگر زن و شوهر از طلاق پشیمون شدن میتونن بدون عقد مجدد و خطبه ، به هم رجوع کنن. 

در طلاق باسن اینطور نیست و حق برگشت ندارند مگر دوباره عقد شرعی بخونن.

برای زن بعد از طلاق عده وجود داره که باتوجه به باکره بودن و .... زمانش متفاوته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنیدم تا ۶ ماه بعد طلاق  زن حق ازدواج نداره

نه عزیزم فقط زمانی که خانم تو عده هست نمیتونه ازدواج کنه عده هم 3تا طهر 😊

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
عزیزم رجوع ینی چی؟

برگشت

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

زمانی که زن باید عده نگه داره، می‌تونن رجوع کنن و باز دوباره خود به خود محرم میشن با رجوع کردن حتی ...

ینی اگه پشیمون شن ازطلاقشون دوباره زنوشوهرمحسوب میشن؟🤔ینی دوباره ازاول باید برن عقد کنن یا لازم نیست؟

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱
تا 4 ماه باید عده نگه داره، یعنی ازدواجنکنه، چهار ماه 

4ماه و10 روز عده وفات 

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
نه آقا . یه طلاق بائن داریم . یه طلاق رجعی  در مدت عده خانم در طلاق رجعی ، اگر زن و شوهر از طل ...

خب نوع طلاق که رجعی باشه یانه رو کی تعیین میکنه؟

واقعا اگه بعد طلاق پشیمون شدن دوباره میتونن مث یه زنو شوهر باهم باشن؟🤔

مرد چی؟عده سه ماه رو ندارن بنی بلافاصله بعد طلاق می‌تونه ازدواج کنه؟

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱