2777
2789
عنوان

قضیه سه ماه بعد طلاق چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 50 پست

من اهل سنت هستم نمیدونم فرق داره یانه ما برای خانمای مطلقه سه ماه وده روز برای خانمای بیوه چهار ماه وده روز عده داریم ولی بیشتر پیش ما خانمای مطلقه ازدواج میکنن ولی خانمای بیوه نه با اینکه شرایط ازدواج داشته باشن برای من خیلی سواله چرا؟

خدایا دوستت دارم...

عزیزم رجوع ینی چی؟

یعنی مرد و زن میتونن بدون نیاز به صیغه ای عقد مجدد برگردن پیش هم

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا 4 ماه باید عده نگه داره، یعنی ازدواجنکنه، چهار ماه 

ولی من کسی دیدم بعد مهر طلاق روشناسنامه با یکی ازدواج کرد رفت خونه شوهرش بعد شوهر قبلی ش رفت شکایت در گیری با شوهر جدیش پیدا کردن

چقدر اتفاق خوب، حال آدم را خوب میکند.🥰
ینی یه فرصت دیگه دارن پس

اره گلم بخاطر همین زن باید عده نگهداره و چند دلیل دیگه

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

خب نوع طلاق که رجعی باشه یانه رو کی تعیین میکنه؟ واقعا اگه بعد طلاق پشیمون شدن دوباره میتونن مث یه ...

مرد قبل از طلاق هم میتونه ازدواج کنه و همزمان چند تا زن داشته باشه . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
اره گلم بخاطر همین زن باید عده نگهداره و چند دلیل دیگه

من شوهرم خیلی داره اذیتم می‌کنه دیگه رفتاراش برام قابل تحمل نیست میگه بریم توافقی جداشیم مهر تو ببخش بچتو بگیر بچم یکسالشه بدون اون نمیتونم زندگی کنم مهرمم کمه۱۴تا نداره هم که بده بنظرت قبول کنم توافقی جداشیم والا حوصله دادگاه و دوندگی برا مهریه رو ندارم

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱
من اهل سنت هستم نمیدونم فرق داره یانه ما برای خانمای مطلقه سه ماه وده روز برای خانمای بیوه چهار ماه ...

اونا مثلا باکره هستن ازدواج میکنند ولی الان چون آزمایش بارداری هست و گاها آزمایش هم اشتباه میشد میگن ۴ماه باشه که اگر باداربود مشخص بشه....

من اهل سنت هستم نمیدونم فرق داره یانه ما برای خانمای مطلقه سه ماه وده روز برای خانمای بیوه چهار ماه ...

بیوه خاطره خوش از شوهرش داره و نمیخاد جای اون کسی بیاد ولی مطلقه چه خاطره خوشی از شوهر سابق داره ؟ 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
اونا مثلا باکره هستن ازدواج میکنند ولی الان چون آزمایش بارداری هست و گاها آزمایش هم اشتباه میشد میگن ...

عزیمز اگه باردار باشه چی‌میشه؟باید باز بهم برگردن یا بچه بدنیا اومد یکشون نگه میداره

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱
عزیمز اگه باردار باشه چی‌میشه؟باید باز بهم برگردن یا بچه بدنیا اومد یکشون نگه میداره

توافق میشه هزینه یانفقه گردن شوهر بدد تا زایمان بعد اگر خواستگار داشته باتوافق میشه...من شنیدم زنی اول کارا ازدواج دوم را کرده بود .بعد رفت طلاق گرفت امد رفت باشوهر دوش زندگی کرد زودی هم بچه دار میشه که بستگان نزدیکش به در گیری و دعوا داشتن چرا ایناکارا کرد