2777
2789

خدایا ترو به علی اصغر امام حسین

عامل ترس منو از بین ببر 

ترو خدا از ته قلبتون دعام کنید مشگل خونمون از بین بره تمام زندگی من و خانوادم مختل شده 

ارامش نداریم شبا از ترس خواب ندارم 

تروخدا دعا کنید 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )
ایشالا که حل بشه مشکلت عزیزم بسپار به خدا خدا برای بنده اش کم نمیزاره اگه شخصی نیست چه مشکلی پیش اوم ...

😔😔😔 میشه نگم ؟ تعریف که میکنم میگن چیزی نیست و تو حساسی و مشکلت کوچیکه ولی نمیدونن مسکل هرکس براش قد کوهه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😔😔 میشه نگم ؟ تعریف که میکنم میگن چیزی نیست و تو حساسی و مشکلت کوچیکه ولی نمیدونن مسکل هرکس براش ...

آره عزیز دلم نزار چیزی باعث بشه اذیت بشی یا فکرت درگیر بشه شاید کوچکترین موضوع برای یه نفر یه مسئله ی مهم باشه توی زندگی یکی دیگه واقعا درکت میکنم از خدا می‌خوام واقعا حل بشه تموم مشکلاتت سخته فکر رو روحت درگیر باشه ♥️

آره عزیز دلم نزار چیزی باعث بشه اذیت بشی یا فکرت درگیر بشه شاید کوچکترین موضوع برای یه نفر یه مسئله ...

مرسییی چقدر شما فهمیده ای