سحر_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2588 عنوان کیا از اینستا سر در میارن میشه لطفاً بیاین خیلییی مهمه؟؟ 88 بازدید | 4 پست سلامشبتون بخیردوستان من اینستام دوماه پیش حذف شد الان هرکاری میکنم اصلا نصب نمیشهنصب میشه ولی میرم تو برنامه زود میره بیرون میگه مرتب متوقف میشود همه نسخههای اینستا رو هم دانلود کردم ولی هیچکدوم بالا نمیاد کسی راهکاری بلده؟خیلی مهمه کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم. 1402/05/14 | 02:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحر_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2588 کلا مشکل داره چن روز اینجوری شاید درست شه مال من دوماهه اصلا نصب نمیشه تازه نیست که کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.
mary795 عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 1394 مال من دوماهه اصلا نصب نمیشه تازه نیست که واس منم همین بود چن روز موند یه روز خودش درست شد
سحر_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2588 واقعا کسی بلد نیستبخدا کار من بند اینستاس کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.