2777
2789

سلام خیلی دلم گرفته حس میکنم خیلیا از خوش قلبیم سواستفاده میکنن میدونن من کینه ایی نیستم باهام راحتن و گاهی شوخی یا حرفایی میزنن میدونن من به دل نمیگیرم ولی بارا شده ناراحت شدم ولی اصلا به رو خودم نیوردم،فکر میکنم مشکل از اخلاق خودمه خیلی باهاشون گرم میگیرم و ناراحت هم بشم به رو خودم نمیارم یا لبخند میزنم، یا جواب نمیدم، یا با خنده و شوخی جوری که ناراحت نشه یه چیزی میگم ولی بعدش کلی خودم غصه میخورم، ۱۲ساله ازدواج کردم اولین بار با بردار شوهرم الان قهریم چند روزه.... 

چقد منیی‌ 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل من بعد ۵ سال برا تولین بار گفتم از حرفاتون ناراحتم 

توقع نداشتن گفتن مگه مت چی گفتیم و....

خودمون مقصریم انقدر حرف نمیزنیم که به خودشون اجازه میدن راحت تکه بندازن و شوخی کنن 

منم دیدم طلبکارن قهر کردم 

خب عزیزم خودتون مقصرین ک احترام خودتون نگه نمیدارین اوه برای خودتون حریم قائل نیشدین نتیجه این نمیشد

اره واقعااااا حیف دیر به نتیجه میرسم و جز شخصیتم شده همیشه ببخشم و کینه ایی نباشم و با تندی جواب ندم

اشتباه از خودت بوده.چه دلیلی داره انقدر صمیمی شدن! انقدر مهربونی!! هر چیز حدی داره دختر😒

همیشه میگن تو خیلی خوبی میشه باهات شوخی کرد جنبه داری و کلا منم دوسشون دارم

اسی نکن بیش از حد تو خودت بریزی

کینه ای میشیا من که اینجوری شدم

در لحظه جواب بده جنگ راه ننداز ولی کوتاه بیای کوتاه ترین دیوار میشی 

اینا اسمش مهربونی نیست 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

یکم برای خودت و شخصیت خودت احترام قائل شو. نشستی هر چی بهت بگن با لبخند جوابشونا بدی!!! 

اینکه ما میخواییم مورد تایید دیگران باشیم به هر نحوی اشتباس. قطعا خودت مقصری.فکر میکنم اعتماد بنفس نداری.

2790
2778
2791
2779
2792