2777
2789
باور نکن .اینم قراره به بقیه خرافاتمون اضافه بشه .پارسال چندنفر اومدن گفتن ما جواب گرفتیم از سر بیکا ...

اما من پارسال تو همون تاپیک با این قضیه اشنا شدم سه تا حاجت داشتم به سه تاشم رسیدم.مهمترینش سلامتی پسرم بود که پارچه سبز خریدم واسش و جواب داد.به دوتای دیگشم رسیدم.شاید به نیت بستگی داره یا به اینکه چقدر باورش داری یجور جذبه وقتی ذهنت باور کنه تمومه و تو به‌همه‌چیز میرسی اما وقتی خودت شک کنی و انرژی منفی داشته باشی معلومه که نمیشه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اما من پارسال تو همون تاپیک با این قضیه اشنا شدم سه تا حاجت داشتم به سه تاشم رسیدم.مهمترینش سلامتی پ ...

دقیقا...اسمش ۱۳صفره...ولی فقط داریم قانون جذب رو اجرا میکنیم...قانون های جذب زیادی هم هست...مهم اینه که واقعا بهش مثبت فکر کنیم و شک نداشته باشیم و رهاش کنیم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اما من پارسال تو همون تاپیک با این قضیه اشنا شدم سه تا حاجت داشتم به سه تاشم رسیدم.مهمترینش سلامتی پ ...

اما خیلیا هم جواب نگرفتن که هیچ ،اوضاعشون خرابتر هم شده .اگه به نیته که حتما نباید ۱۳ صفر باشه .هر روز دیگه ای رو هم میشه جذب انرژی کرد .

بچه ها بنظرم هروقت نیت خوب کردی جواب میده ربطی به صفر و این چیزا ندارع

پیارسال برای تولد پسرم رفتم کادو بخرم پسرم از یه عروسک خوشس اومد قورباغه بود گفتم به این شرط میخرم که بزنیم به ماشین که برامون دربیاد گف باشه ده دی ماه بوذ خریدم سه ماه بعد ماشین به اسمممون درآمد و دقیقا ده دی سال بعد تحویل داده ماشین رو همون روزی که نیت کردم و اون عروسک رو خریدم

پس با نیت خوب هر وقت چیزی بخرید قطعا می‌رسید بهش

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

البته که خداروشکر به خواسته هاتون رسیدین .انشالله خدا پسرتو برات نگه داره زیر سایه پدرو مادر

اینکه میگن ماه صفر نحس هم بخاطر باور قلبی خودمون که از قدیم هم برای همه جا افتاده و خواه ناخواه اتفاقات بد رو جذب میکنیم...و هر اتفاق بدی رو ب ماه صفر بودنش ربط میدیم...حتی از قبل میترسیم وای حالا چ اتفاقاتی قراره بیوفته...

دقیقا...اسمش ۱۳صفره...ولی فقط داریم قانون جذب رو اجرا میکنیم...قانون های جذب زیادی هم هست...مهم اینه ...

فقط به مثبت اندیشی ربط داره بعضیا از نوع کامنتشون حتی معلومه چقدر بار منفی دارن معلومه که جواب نمیده نه فقط سیزده صفر حتی دعا.تو دعاکردنم میگن هرچقدر تو مثبت تر باشی هرچقدر باور داشته باشی انسان خوبی باشی دعات زودتر اجابت میشه و به بالا میرسه.والا علماش این بار منفی و مثبتو قبول دارنو میگن تاثیر داره دیگه چه برسه به جذب و اینچیزا.من خودم اصلا قانونای جذبو نمیدونم اما هروقت ذهنم یه چیزی رو باور کرد و هدف قرارداد بهش رسیدم.سیزده صفرم من دیدم مثبت بود با کمترین هزینه سه تا وسیله گرفتم پارچه سبز واسه سلامتی بچم یه سفره کوچیک واسه رزقو روزی یه جاسوییچی واسه ماشین خیلی هزینش ناچیز شد خداروشکر به همشونم رسیدم.نمیگم اون تاریخ معجزه میکنه یا نه.فقط میگم انرژی مثبت بدید به خودتون ذهن خیلی قویه 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
البته که خداروشکر به خواسته هاتون رسیدین .انشالله خدا پسرتو برات نگه داره زیر سایه پدرو مادر

ممنون عزیزم.

اما خیلیا هم جواب نگرفتن که هیچ ،اوضاعشون خرابتر هم شده .اگه به نیته که حتما نباید ۱۳ صفر باشه .هر ر ...

بله درسته.گفتم که من اصلا همچین چیزی رو نمیدونستم پارسال اشنا شدمو گفتم بزار امتحان کنم و جواب داد هنوز خیلی مونده تا اون تاریخ من اخرین حاجتمو فروردین گرفتم. گفتم فقط به خود ادم بستگی داره که هدف داشته باشه و واسه رسیدن به هدفش باور داشته باشه.نه باور لفظی درحدیکه حتی مغز توام مطمئن باشه که میشه اونوقت امکان نداره که نشه این بارها به من ثابت شده 

فقط به مثبت اندیشی ربط داره بعضیا از نوع کامنتشون حتی معلومه چقدر بار منفی دارن معلومه که جواب نمیده ...

دقیقا منم چنتا چیز گرفتم...ماشین داشتم ولی من دلم ماشین بهتر میخاست..که ب اسمم دراومد اونم تو تاریخی که دقیقا نوشتم...سفره برا رزق و روزی...پارچه سبز برا سلامتی خودم که برگرده بهم...چنتا چیز دیگه...تا حدودی ب همش رسیدم...البته نه بخاطر ۱۳صفر...بخاطر اینکه این هدف ها پر رنگ ترشدن وتلاش برای رسیدن بهشون بیشتر...

مادر شما رو نمی‌دونم ولی مادر من کسی نیست همه وجودمه و همیشه بهترین ها رو برام میخواد طبق تجربه ش به ...

چرا انقد تند میری،اه

فاز دعوابرندار ،،،کسی،،،نیازمند

بگو متوجه حرفات نشدم توضیح بده،سختته

چرابه مادر ربطش میدی،،،،کسی منظور نفر،آدم

منم تقریبا پونصد فک کنم هزینه کردم جزیچی بقیشودارم استفاده میکنم،،،،قرارنیست برامن نشد برابقیه نشه،،،انرژی منفی نمیدم،دعامیکنم برابقیه بشه،،،دعانمیتونم سکوت میکنم

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

فقط به مثبت اندیشی ربط داره بعضیا از نوع کامنتشون حتی معلومه چقدر بار منفی دارن معلومه که جواب نمیده ...

درسته بادم خوب افکارمثبت اجرابشه وبه بقیم انرژی مثبت بدیم که امیدوارم همه به نیت وخاسته دلشون برسن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اما خیلیا هم جواب نگرفتن که هیچ ،اوضاعشون خرابتر هم شده .اگه به نیته که حتما نباید ۱۳ صفر باشه .هر ر ...

دیگه سنتی صنعتی قاطی کردن 

جذب باایام مذهبی

منم به خاستم نرسیدم چندین ساله مشکلات کهنه دارم نمیدونم چرانمردم

خب جواب ندادبرامن هم تلاش کردیم هم دعا

برابقیه جواب داده

منم با به تلاشم باتمام خستگی روحی وجسمی ادامه میدم ودست به دعام

این یکجورحس خوب ،انرژی خوب،امیدوارشدن ۱۳صفر

مرسی مهربون جان 

عزیزین🌹🌹🌹

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خانما برای شغل مث مغازه زدن چی بخرم

خودکا دفترر،ماشین حساب،جای سوییچی برای کلید

کفش ان شاءالله توراهش بپوشی

چشم نظرهرچی فک میکنی بتونی،توش استفاده کنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز