2777
2789
چرا انقد تند میری،اه فاز دعوابرندار ،،،کسی،،،نیازمند بگو متوجه حرفات نشدم توضیح بده،سختته چرابه م ...

والا من نظر خودم تو سایت میدم حوصله دعوا ندارم ... من گفتم مادرم گفته نکن فلان شما همون جواب دادی نوشتی ما میگیم همین میگن ازقبل به کسی نگو نمیشه من فقط به مادرم گفته بودم همین پس شما اشتباه نوشتی من اشتباه نکردم ... چرا وقتی من و شما نتیجه نگرفتیم و خیلی های دیگه به این خرافات دامن بزنیم ؟؟ من چیزی نتیجه نده اعلام میکنم و اصن به اسم انرژی مثبت خرافات و تایید نمیکنم ... بعدشم اگر کامنت هام ببینی دقیقا انرژی مثبت براشون فرستادم که حاجت هاشون روا شه 

😊😊
چرا انقد تند میری،اه فاز دعوابرندار ،،،کسی،،،نیازمند بگو متوجه حرفات نشدم توضیح بده،سختته چرابه م ...

ی چیز دیگه رطب خورده کی منع رطب کند خودتون پونصد خرج کردین بعد به من میگین چه خبر بوده دویست میخریدی بقیه ش می‌دادی نیازمند خوبه یکی به شما بگه چه خبره صد خرج میکردی بقیه می‌دادی نیازمند ؟؟؟ نه خوب نیست واقعا ی سوزن به خودت بزن ی جوالدوز به مردم 

پارسال یکی از خانوم ها ی بسته نمک خرید محبت باشه بین خودش و شوهرش تو غذا بریزه هر کس هر مدل دوست داره خرج می‌کنه و واقعا ب دیگری مربوط نیست

😊😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ی چیز دیگه رطب خورده کی منع رطب کند خودتون پونصد خرج کردین بعد به من میگین چه خبر بوده دویست میخریدی ...

راحت باش

همینجور پرمدعا و خشن پیش برو

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

راحت باش همینجور پرمدعا و خشن پیش برو

دوستانه میگم سعی کن یادبگیری تو زندگی سرت تو لاک خودت باشه کسی کامنت میزاره خوشایندت نیست ازش رد شی جای حمله و ادعا داشتن فقط نظر خودت و کامنت کنی و رد شی 

واقعا دیگه کامنت بزاری نمی‌خونم حالا خود دانی 

😊😊
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز