2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم اعتقاد نداشتم دلی انجام دادم جواب داد در کمال تعجب 

باید دلی باشه درسته

ودرنهایت بایدخدابخاد همچی دست خداست

کاش خداباهمه مهربون داشه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

باید دلی باشه درسته ودرنهایت بایدخدابخاد همچی دست خداست کاش خداباهمه مهربون داشه

خدا با همه مهربونه عزیزم 

ولی من اون موقع انجام دادم با نیت مثبت و دیگه بعدش حتی فکر هم بهش نکردم که میشه یا نمیشه  امسال خود به خود واقعا تو شرایط نیتی که داشتم قرار گرفتم و درست شد 

استارتربه نیت آزادی نمیدونم خلاصی ازگرفتاری یچی بخر

مثلا تسیح ونذرکن مشکلت حل شد هزارتصلوات نذر رسول الله

دیگه نمیدونم

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

خدا با همه مهربونه عزیزم  ولی من اون موقع انجام دادم با نیت مثبت و دیگه بعدش حتی فکر هم بهش نک ...

بامن نبوده،، همیشه چند جورمشکل داشتم خستم،،آزاری برای کسی نداشتم مطمعنم،   که نفرینی پشتم باشه،،،،  حالام که سنم بالارفته بچه ندارم داغونم

امیدوارم همیشه خوش باشی

بامن نبوده،، همیشه چند جورمشکل داشتم خستم،،آزاری برای کسی نداشتم مطمعنم،   که نفرینی پشتم باشه، ...

عزیزم میدونم خیلی سخته 

ان شا الله زود زود باردار میشی منم ی دوره ای تو این حال شما بودم بخاطر یک سری مشگلات شدید تو بارداریم همش میگفتم چرا باید من اینجوری بشم و خیلی غصه خوردم و ناراحت بودم از خدا ولی اخرش بازم این خدا بود که نجاتم داد 

نا امید نباش توکلت به خدا باشه ان شا الله تو همین یکی دو ماه بیای خبر بارداریتو بدی 

عزیزم میدونم خیلی سخته  ان شا الله زود زود باردار میشی منم ی دوره ای تو این حال شما بودم بخاطر ...

امهی آمین خدادعای شمارواجابت کنه

امیدوارم راه زندگیت ازین به بعدهموار باشه 

خدایاورت

زخمت میکشی یک نسخه یا اتفاق براهمه نیست من نتیجه کامل نگرفتم ولی درکل دروغ که نمیگن بادل خوب وتوک ...

کلا از قدیم میگفتن خرید نکنید تو صفر سنگین بد یمن ما که تو اون گروه به اون بزرگی چیزی ندیدیم ... این ی تومنی هم گفتم چیزی گرفتم که استفاده بشه دور نریختم که اسراف شه ... ریا نباشه هر ماه مبلغی هم به نیازمند کمک میکنم انقد فاز خوب بودن برندارید که حالیتون و نیازمند میشناسید ما نه 

بعدشم من نظر خودم و گفتم شما میتونی بنویسی برات معجزه شده و خیلی کارساز من چیزی و که دیدم نوشتم شما هم چیزی و که دیدی بنویس جای ایراد گرفتن و ریپلای من 

😊😊
چرا منفی طلاق برا خیلیا دریچه امیده

من می‌خوام و آرزو دارم کارمند بشم می‌خوام یع مقنعه بخرم بلکه فرجی شد من که میخرم ضرر نداره

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏