2777
2789
عنوان

قزص لتروزول

118 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

یع سوال داشتم 

بعد از خوردن قرص لتروزول، حتما باید امپول آزادسازی تخمک هم بزنیم؟

دکتر برای من قرص لتروزول نوشته ولی امپول نه

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
حتما نیست نمیدونم دلیل علمیش چیه ک گاهی امپول تجویز میکنن گاهی نه... من هم اون دوره ک امپول زدم بارد ...

ممنونم عزیزم از پاسخگوییت

پس به تشخیص دکتر هست

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام منم لتروزول مصرف کردم دو ماه ولی امپول بهم نداده ولی قرص‌های دیگ هم مصرف کردم و الانم منتظر پری ...

سلام پریود شدی؟

تنبلی داری؟

نمیدونم

لتروزول رو که خودم همین ماه دیگه پریود نشدم

آزمایش دادم مثبت شد😍😍

نمیدونم لتروزول رو که خودم همین ماه دیگه پریود نشدم آزمایش دادم مثبت شد😍😍

خداروشکررررر 

مبارکت باشه بسلامتی ان شالله 😍😍😍 ب امیدخدااا بسلامتی و شادی و خوشحالی بچتو بغلت بگیری 

برای منم دعا کن عزیزم 

نمیدونم لتروزول رو که خودم همین ماه دیگه پریود نشدم آزمایش دادم مثبت شد😍😍

مبارکه عزیزم ایشالا به سلامتی بغلش کنی یک دوره فقط لتروزل خوردی و آمپول hcg تزریق نکردی ؟؟‌ سونو رفتی بعد اتمام لتروزل میدونی سایز فولیکولت چند بود ؟ 

مبارکه عزیزم ایشالا به سلامتی بغلش کنی یک دوره فقط لتروزل خوردی و آمپول hcg تزریق نکردی ؟؟‌ سونو رفت ...

آره فقط یک دوره لتروزول و قرص دگزا خوردم

دیگه آمپول نزدم

سایز فولیکول اینچیزا هم نمیدونم اصلا