noora90 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 4070 عنوان اسم بدین به نیتتون قرآن میخونم 308 بازدید | 57 پست بچها میشه شما هم منو دعا کنید خدایا ترو به ترس دل حضرت رقیه س عامل ترس منو از بین ببر ترو خدا از ته قلبتون دعام کنید مشگل خونمون از بین بره تمام زندگی من و خانوادم مختل شده ارامش نداریم شبا از ترس خواب ندارم تروخدا دعا کنید به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری ) 1402/05/14 | 00:15 26 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ههههههههههیییییییی عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 2830 هدی بارداری سالم دخترقشنگم خداروشکرتورودارم ممنونم رنگ چشمات مث رنگ چشمای مامان فیروزه ایه
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17890 همین اسم کاربریمو بگو خدا خودش میدونه من کیم☹️ قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
ثمینآ عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 2300 من لطفا...انشاالله حاجت روا بشی😇 ...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱
sunbow عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 1207 مریم اگر میخواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدمها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️
سوگلی_مادام_العمر عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 1281 عزیزم الهی خدا ارامش بده به زندگیتون🤍التماس دعا خیلی زیاد دارم دختری در من ساز امیدواری میزند
فریبابهاری عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 7030 انشالله مشکلتون حل بشه به حق امام حسین. واسه منو زندگیم دعا کن.
afsonnm_xx عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 1698 نگار عاقبت بخیریم اگه برات ف.ال ابجد و پاسور گرفتم توهم بجاش منو دعاکن🤍🌱