2777
2789

سندروم پای بیقرار دارم

اونایی که تجربش کردن میدونن هزار برابر از استخون درد بدتره

یجورایی شکنجه میکنه ادمو اصلا نمیتونم توضیحش بدم یه سال و نیمه اینطوریم

چند روز پیش رفتم دکتر داروی همین بیماریو داد

با دوز بالا(قبلا دوز پایینشو خوردم)

ولی اثر نداشته اصلا هیچکدوم تازه از وقتی میخورم بدترم شدم

چرا دارو رو پاهام اثر نداره رو نمیدونم

ولی حالم خیلی بده:(

من هیچوقت خوب نمیشم یعنی دارو دگ رو روند درمانم اثر نداشته باشه راهی ندارم برای درمان

ازمایش دادم ولی چکاپ نبوده از همین ازمایشای معمول که برای قند و کلیه و تروئید و کم خونی و...... مینویسن ولی مشکلی نداشته

خب چرا پاهام خوب نمیشه پس؟نمیدونم چیکار کنم

تاحالا این مشکلو داشتین؟خودتون اطرافیانتون

چجوری درمان شدید؟

راستی اینم بگم که یه بار نوروبیون زدم پاهام خ خوب شده بود بعد گفتم شاید از همین امپوله

دقیقا بعد همین خیلیا گفتن عوارض داشته رو بدن بعضیا واکنش بدی داده که باعث خیلی مشکلات شده دگ ترسیدم بزنم

عزیزم من اطلاعی راجع ب بیماریت ندارم ولی امپول نوربیون امپول خوبیه بنظرم استفاده کن مزیتاش بیشترازعوارضشه انشالله ک بهتر شی

خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که پات شروع میکنه لرزیدن؟یکی از بچه اای کلاس موسیقیم داشت پاشو مامانش محکم میبست با دستمال که ثابت باشه یکی دوساعت در طول روز

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش
از اعصابته یعنی؟

نمیدونم خودمم

وقتی پریودم بدتر میشم وقتایی که گریه میکنم عصبیم یا استرسیم بدتر میشه وقتی ورزش کنم یا زیاد راه برم یا ماساژ بدم بدتر میشه

نمیدونم چرا و از چیه

عزیزم من اطلاعی راجع ب بیماریت ندارم ولی امپول نوربیون امپول خوبیه بنظرم استفاده کن مزیتاش بیشترازعو ...

نمیدونم واقعا

انقدر گفتن ضرر داره حتی یکی بخاطر این امپول مرده دیگه ترسیدم بزنم

وگرنه دوباره امتحان کنم اگه خوب بشم جایگزینش میکنم بجاش ویتامین بی مصرف میکنم

نمیدونم واقعا انقدر گفتن ضرر داره حتی یکی بخاطر این امپول مرده دیگه ترسیدم بزنم وگرنه دوباره امتحا ...

ن عشقم استفاده کن منم میزنم

خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم
همین که پات شروع میکنه لرزیدن؟یکی از بچه اای کلاس موسیقیم داشت پاشو مامانش محکم میبست با دستمال که ث ...

نه این نیست

پاهات مور مور میشه حس میکنی حشره داره رو پاهات راه میره

یا پاهات بیقراره همش میخوایی تکونش بدی

نه این نیست پاهات مور مور میشه حس میکنی حشره داره رو پاهات راه میره یا پاهات بیقراره همش میخوایی ت ...

همین دیگه میلرزونی پاتو یهو شروع میکنی

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش

اسی من نمیدونم چی برات خوبه 

نذر آیت الکرسی صدتا کن و هرروز هر تعداد تونستی ازش بخون  ان شاءالله پات خوب بشه 

شروع به خوندن کن یواش یواش 

حدود ۵۰تا که خوندی ببین اثر داشته یا نه؟

یه دستور نماز اول وقت  دارم شاه کلید مشکلات 

خب من دستور نماز اول وقت  رو میزارم 

اگه تمام نکات رو کامل رعایت کنید بعد دو هفته آرامش اتون زیاد میشه وبعد از اون ادامه بدین یواش یواش مشکلات اتون حل میشه 

قبل از اذان وضو گرفته در سجاده باشین و ذکر استغفر الله ربی و اتوب الیه را ۷۰ بار بگی بعد اذان شهرتون که شروع شد شما هم اذان رو بگو اقامه رو بگو بعد نمازتو شروع کنی (ممکنه اذان شهرتون قبل از  حی علی الصلاه باشه که تو نمازتو شروع می کنی)

بین نماز مغرب و عشا و بین نماز ظهر و عصر بیشتر از ۵دقیقه فاصله ننداز 

باید تمام نکات رو رعایت کنید 

حتی اون ده دقیقه قبل از اذان وضو گرفته در سجاده خیلی مهمه یعنی ۹ دقیقه نشه حالا بیشتر بشه عیب نداره ولی کمتر نشه 

کدوم شهر؟ به کسی معرفیش نکنم که سرش شلوغ نشه؟چرا؟😐

تبلیغه یه ادم مریضه توجه نکن:)