2777
2789
عنوان

دیگه نمیدونم چیکار کنم با مریضیم:(فکر نکنم دیگه خوب بشم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 22 پست

اخ آخ یعنی منم دارم بعضی موقعه میشینم گریه میکنم .کاش درد میکرد؛ بدترین حسه..من انقد شدیده همون احساس رو تو دستهامم دارم

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ آخ یعنی منم دارم بعضی موقعه میشینم گریه میکنم .کاش درد میکرد؛ بدترین حسه..من انقد شدیده همون احسا ...

دقیقا منم

پس من چندتا سوال بپرسم ببینم توهم مثل منی یا نه

دکتر رفتی یا نه؟اگه رفتی دارو چی داده؟

چی پاهاتو بهتر میکنه؟چی بدتر؟

چندوقته اینطوری ای

دقیقا منم پس من چندتا سوال بپرسم ببینم توهم مثل منی یا نه دکتر رفتی یا نه؟اگه رفتی دارو چی داده؟ ...

نبابا دکتر نرفتم .اخه موندم چجوری ب دکتر بگم که متوجه شه .ببین مثلا وقتی در طول روز زیادفعالیت کنم شب دیگه اصلا نمیتونم بخابم کاااش درد بود .باید راه برم .ماساژ بدم تکونشون بدن ..

من قبل بچه دار شدن داشتم ولی به این شدت نبود .تو دوران  بارداری اصلا نداشتم .ولی امان از الان که بچه شیر میدم دستهامم مبتلا شدن .

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

عزیزم من اطلاعی راجع ب بیماریت ندارم ولی امپول نوربیون امپول خوبیه بنظرم استفاده کن مزیتاش بیشترازعو ...

عوارضشو میدونی‌.نوروبین باید با تجویز پزشک استفاده بشه.جیوه و الومینیم نوروبین سم حساب میشه.البته به یه خانم دیگه هم گفتم کلی حرف بارم کرد.ولی هر چی مد میشه میگن خوبه تجویز نکنید

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟