2777
2789
عنوان

خیلی خسیسه

241 بازدید | 30 پست

بچه ها یک سالی هست یه نفرو میشناسم. ولی ۵ ماهه جدی باهمیم. دوسش دارم. اونم یسری رفتارهایی نشون میده ک میدونم دوسم داره. دنبال سوء استفاده و یسری روابط نیست. ولی واقعا خسیسه. تا حالا ی کافی شاپ نرفتیم. برام کادو هیچی نمیگیره. یه بار برا روز دختر یه شاخه گل گرفت اونم خودم سرکوفت زدم بهش. هربار بهش میگم میگه توام برا من هیچی نمیگیری. دوسش دارم ولی میخام کات کنم. نظر شما چیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیخیلش شو تمام

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
نظر شخصی منه، با خسیس جماعت و انسان شکاک و بد دل اصلا نمیشه ساخت...آخرش مشکل و جدایی هستش

اخه منم توقع آن چنانی ندارم. ظاهرا هم خیلی سرترم. ولی اصن نم پس نمیده.

ظاهرا هم ازش خیلی سر ترم

حیف واقعا بحث مالی نیس ادم گاهی وقتا دوس داره براش ارزش قائل بشن ابنجور ادما برای خودشون تشنشون بشه ی اب معدنی نمیخرن بعد میخوان واسه طرفشون خرج کنن هنو ی چیزی هم ازت میگیره باور کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز