2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۳ ساله از زندگیم میگذره اما انقدر احمق بودم که مثل الان مطمئن نبودم افسردگی داره...

داغونم خستم...  سه تا بچه دارم

انگار خودمم دیگه نا امیدم از تغییر از شوهرم از زندگیم

یه‌مدته تو شب هی میپرم از خواب 

کابوس میبینم

خستمممممممم

نمیدونم چطور به زندگی برگردم😔

چطوری میسازی منکه احساس میکنم خودمم افسردگی گرفتم

منم همینطور... همسر من که مشکلاتش مربوط به قبل ازدواجه و هنوزم تو وجودش هست.. من اونقدر سرزنده و فعال بودم... ولی الان فقط دارم میگذرونم.. هیچی خوشحالم نمیکنه... هرچی تلاش میکنم یه زندگی خوب باهاش بسازم ولی تن نمیده.. انگار میفهمه چیا منو اذیت میکنه دقیقا همون کارو انجام میده... بدترینش هم همین نداشتن رابطه ج ن س ی هست...😕

همش تو‌گوشیه همش درگیر خانواده ی افسرده تر از خودشه دیوونه شدم

چه شرایط سختی دارین.تو این شرایط با وجود سه تا بچه بیشتر به  توجه همسر نیاز دارین.

متاسفانه گوش نمیکنن  وگرنه با مشاوره و در صورت نیاز ی دارو درمانی سبک مشکل به راحتی حل میشه

هم خودش از زندگی لذت میبره هم اطرافیان

منم همینطور... همسر من که مشکلاتش مربوط به قبل ازدواجه و هنوزم تو وجودش هست.. من اونقدر سرزنده و فعا ...

منم دقیقا فقط روزها رو میگذرونم که کی عمرم تموم بشه

اما بدیش اینه که عصبی ام و بچه هامو میترکونم

دنبال راهکارم که بتونم سر پا بشم

من شخصیت رمانتیکی داشتم اما خیلییییی سرکوبش کردم

شوهر منم دقیقا از خانوادش این مشکلو آورده  هنوزم نمیزارن زندگی کنه

منم دقیقا فقط روزها رو میگذرونم که کی عمرم تموم بشه اما بدیش اینه که عصبی ام و بچه هامو میترکونم د ...

دقیقا مثل من... خدا ازشون نگذره اگه دست از سرمون بردارن.. خانواده شوهر من که اهل دعا و ... هم هستن.. اصلا نمیزارن زندگیمون پا بگیره.. زندگی جاریمم همینطوره

دقیقا مثل من... خدا ازشون نگذره اگه دست از سرمون بردارن.. خانواده شوهر من که اهل دعا و ... هم هستن.. ...

آدمم نمیتونه بره بهشون بگه بابا ولش کنید

از بس همشون خودشون افسردگی دارند اصلا متوجه نمیشن این زندگی نیست

آدمم نمیتونه بره بهشون بگه بابا ولش کنید از بس همشون خودشون افسردگی دارند اصلا متوجه نمیشن این زندگ ...

خونواده شوهر من با ۵ تا عمو ، ۲ خاله ،۱ عمه و ۳ دایی قهرن 😑 ۴ ساله عروسشونم هنوز هیچ کدوم رو ندیدم... و از اینکه ما برا عمه و خال مون غش و ضعف میکنیم تعجب میکنن.. شوهرم اعتراف میکنه که عمرش تلف شده.. هیچی از فامیل داشتن نمیدونه