2777
2789
عزیزم  آن شاالله مثبته.  منم میخوام پروسه آی وی اف رو شروع کنم.  ۱۰ ساله ازدواج کرد ...

قربونت عزیزم

انشالله ک موفق میشی بحرمت این ماه پشیمون نشی

مشکلتون چیه عزیزم؟

فدات گلم زیاد استرس و دلواپسی نداشته باش ان شاءالله خدا خودش زود به آرزو هات میرسونت اینکه همه درد ...

نشی مهربون💋اره متاسفانه استرس ودلواپسی من زیاده چون متاسفانه این دوره‌ها خیلی استرس زاس

قربونت عزیز توکل بخدا🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشی مهربون💋اره متاسفانه استرس ودلواپسی من زیاده چون متاسفانه این دوره‌ها خیلی استرس زاس قربونت عزی ...

ان شاءالله تو همین ماه های عزیز میای خبر تو دلیت رو تاپیک میکنی عزیزم 🥰😇

مررسی فدای تو مهربون 🤗💋 خدا از دهنت بشنوه😥

توکلت به خدا باشه گلم 

امام حسین رو قسم بده به دختره سه سالش 

من از امام حسین دخترم رو گرفتم دقیق یک ماه بعد محرم و صفر باردار شدم اونم دختر 

به امام زمان هم متوسل شدم

قربونت عزیزم انشالله ک موفق میشی بحرمت این ماه پشیمون نشی مشکلتون چیه عزیزم؟

ما مشکل خاصی نداشتیم. 

کمی تنبلی تخمدان داشتم ولی اصلا به حدی نبود که مانع بارداری باشه، حتی پریودهام منظمه.. 

حالا که شروع کردیم به پروسه ای وی اف ، رفتیم آزمایش دادیم. فعلا گفته اسپرم همسرم شکل طبیعی و نرمال نداره باید سه ماه قرص بخوره بعد ادامه کارها.. 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توکلت به خدا باشه گلم  امام حسین رو قسم بده به دختره سه سالش  من از امام حسین دخترم رو گ ...

ای جااانم😭خدابراتون حفظش کنه پرنسس کوچولورو😍🤲💓من ک عاشق دخترم☺عزیزم شما لایق بودین ک جواب گرفتین شاید مالایق مامان شدن نیسیم😞

ای جااانم😭خدابراتون حفظش کنه پرنسس کوچولورو😍🤲💓من ک عاشق دخترم☺عزیزم شما لایق بودین ک جواب گرفتین ...

فدات عزیزم همه خانوما لایق یه فرشته کوچولو هستن اما بزار به موقع اش خدا یه جور دلت رو شاد کنه که اشک شوق از چشمات بیاد 

ان شاءالله تا سال دیگه محرم نی نیت بغلت باشه

ما مشکل خاصی نداشتیم.  کمی تنبلی تخمدان داشتم ولی اصلا به حدی نبود که مانع بارداری باشه، حتی پ ...

قربون حکمت خدا برم ک هیچ کارش بی‌حکمت نیست و فقط مابنده‌هاش صبرشو نداریم

گلم تو این مدت توام خودتو از راههای طبیعی درمان کن و بزار انشاللع فولیکات خوب باشه

انشالله بحرمت امام زمان نتیجه خوبی مبگیرین🤲🤲❤

فدات عزیزم همه خانوما لایق یه فرشته کوچولو هستن اما بزار به موقع اش خدا یه جور دلت رو شاد کنه که اشک ...

مررسی قربون دلت عزیزم ک اینقد صاف و مهربونه لطفا تو دعاهات ماروهم یادکن🙏❤💋انشالله به لطف خدا گلی

نشی مهربون💋اره متاسفانه استرس ودلواپسی من زیاده چون متاسفانه این دوره‌ها خیلی استرس زاس قربونت عزی ...

انشالله ک خدا سهم دل تو رو هم ب این زودیا بده🤲🏻

مشکل از شما بوده یا همسرتون؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻