donyamf مدیر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 168 عنوان Ivf | مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 43 پست دوستان کسی تا حالا شده روز۱۶انتقالش تست بزنه منفی باشه وباآزمایش مثبت😥 1402/05/13 | 20:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
donyamf مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 168 عزیزم آن شاالله مثبته. منم میخوام پروسه آی وی اف رو شروع کنم. ۱۰ ساله ازدواج کرد ... قربونت عزیزمانشالله ک موفق میشی بحرمت این ماه پشیمون نشیمشکلتون چیه عزیزم؟
donyamf مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 168 فدات گلم زیاد استرس و دلواپسی نداشته باش ان شاءالله خدا خودش زود به آرزو هات میرسونت اینکه همه درد ... نشی مهربون💋اره متاسفانه استرس ودلواپسی من زیاده چون متاسفانه این دورهها خیلی استرس زاسقربونت عزیز توکل بخدا🤲
delsa۴۶ عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 269 نشی مهربون💋اره متاسفانه استرس ودلواپسی من زیاده چون متاسفانه این دورهها خیلی استرس زاس قربونت عزی ... ان شاءالله تو همین ماه های عزیز میای خبر تو دلیت رو تاپیک میکنی عزیزم 🥰😇
donyamf مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 168 ان شاءالله تو همین ماه های عزیز میای خبر تو دلیت رو تاپیک میکنی عزیزم 🥰😇 مررسی فدای تو مهربون 🤗💋خدا از دهنت بشنوه😥
delsa۴۶ عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 269 مررسی فدای تو مهربون 🤗💋 خدا از دهنت بشنوه😥 توکلت به خدا باشه گلم امام حسین رو قسم بده به دختره سه سالش من از امام حسین دخترم رو گرفتم دقیق یک ماه بعد محرم و صفر باردار شدم اونم دختر به امام زمان هم متوسل شدم
قلب_مهربان۲ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3975 قربونت عزیزم انشالله ک موفق میشی بحرمت این ماه پشیمون نشی مشکلتون چیه عزیزم؟ ما مشکل خاصی نداشتیم. کمی تنبلی تخمدان داشتم ولی اصلا به حدی نبود که مانع بارداری باشه، حتی پریودهام منظمه.. حالا که شروع کردیم به پروسه ای وی اف ، رفتیم آزمایش دادیم. فعلا گفته اسپرم همسرم شکل طبیعی و نرمال نداره باید سه ماه قرص بخوره بعد ادامه کارها..
donyamf مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 168 توکلت به خدا باشه گلم امام حسین رو قسم بده به دختره سه سالش من از امام حسین دخترم رو گ ... ای جااانم😭خدابراتون حفظش کنه پرنسس کوچولورو😍🤲💓من ک عاشق دخترم☺عزیزم شما لایق بودین ک جواب گرفتین شاید مالایق مامان شدن نیسیم😞
delsa۴۶ عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 269 ای جااانم😭خدابراتون حفظش کنه پرنسس کوچولورو😍🤲💓من ک عاشق دخترم☺عزیزم شما لایق بودین ک جواب گرفتین ... فدات عزیزم همه خانوما لایق یه فرشته کوچولو هستن اما بزار به موقع اش خدا یه جور دلت رو شاد کنه که اشک شوق از چشمات بیاد ان شاءالله تا سال دیگه محرم نی نیت بغلت باشه
donyamf مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 168 ما مشکل خاصی نداشتیم. کمی تنبلی تخمدان داشتم ولی اصلا به حدی نبود که مانع بارداری باشه، حتی پ ... قربون حکمت خدا برم ک هیچ کارش بیحکمت نیست و فقط مابندههاش صبرشو نداریمگلم تو این مدت توام خودتو از راههای طبیعی درمان کن و بزار انشاللع فولیکات خوب باشهانشالله بحرمت امام زمان نتیجه خوبی مبگیرین🤲🤲❤
donyamf مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 168 فدات عزیزم همه خانوما لایق یه فرشته کوچولو هستن اما بزار به موقع اش خدا یه جور دلت رو شاد کنه که اشک ... مررسی قربون دلت عزیزم ک اینقد صاف و مهربونه لطفا تو دعاهات ماروهم یادکن🙏❤💋انشالله به لطف خدا گلی
delsa۴۶ عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 269 مررسی قربون دلت عزیزم ک اینقد صاف و مهربونه لطفا تو دعاهات ماروهم یادکن🙏❤💋انشالله به لطف خدا گلی قربودن عزیزم محتاجیم به دعا ان شاءالله 😘💖
donyamf مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 168 قربودن عزیزم محتاجیم به دعا ان شاءالله 😘💖 انشالله هممون حاجترواشیم گلی☺❤😘ممنونم بابت دلگرمیات عزیزم☺
همسر_جانم عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 12422 نشی مهربون💋اره متاسفانه استرس ودلواپسی من زیاده چون متاسفانه این دورهها خیلی استرس زاس قربونت عزی ... انشالله ک خدا سهم دل تو رو هم ب این زودیا بده🤲🏻مشکل از شما بوده یا همسرتون؟
donyamf مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 168 انشالله ک خدا سهم دل تو رو هم ب این زودیا بده🤲🏻 مشکل از شما بوده یا همسرتون؟ ممنونم عزیزم دعام کنین🙏❤مشکل از همسرمهاما جنینامون دکتر گفت عالیه
delsa۴۶ عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 269 انشالله هممون حاجترواشیم گلی☺❤😘ممنونم بابت دلگرمیات عزیزم☺ ان شاالله عزیزممنم خودم منتظر بودم درکت میکنم زود میگذره نگران نباش💗