2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

156 بازدید | 24 پست

خواهرمو 2 سال هست از دست دادم بیماری مادر زادی داشت.یه روز پسرم یه سرمای خفیف خورد بردیمش دکتر مامانم زنگ زد گفت ناهار نداری بیا خونه ما. ولی با دودلی گفت. ماهم قبول کردیم. رفتیم خونشون شبش مامانم زنگ زد گفت خواهرت سرما خورده و بردیمش بیمارستان یه روز بعدش خواهرم فوت کرد. من بعد از مرگش خیلی افسرده شدم همش فک میکردم من کشتمش. امروز خونه مامانم بودم بحث پیش اومد. تنها بودیم بهم گفت تو و پسرت کشتینش. خدایا حالم خیلی بد شد نمیدونم چیکار کنم

میشه برای شادی روح خواهرم یا فاتحه یا صلوات بفرستید 🌹🙏ممنون

مادر داغدار هستن 

شما چیزی نگو 

یعدا خودش پشیمون میشه 

دیدم که میگم 

بذار زمان بگذره 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر داغدار هستن  شما چیزی نگو  یعدا خودش پشیمون میشه  دیدم که میگم  بذار زم ...

منم گفتم به من چه روزش تموم بوده

الهی عزیزم🥺 خدا رحمتشون کنه

ولی شما مقصر نیستی گلم

هر زمان ممکن بود خواهرتون سرما بخوره 

اینکه خواهرتون زمینه بیماری رو داشتن باعث فوتشون شده. شما که از عمد نخواستی این اتفاق بیوفته.

درک می کنم خدا بیامرزتش خواهرت 

ممنون خداببارزه رفتگانتون رو. ولی من واقعا نمیخواستم خیلی بهش وابسته بودم خیلی سرزنده بود 

خدا به دلت آرامش بده توجه نکن اتفاقیه که افتاده دیگه به گذشته فکر نکن مطمئن باش روح خواهرت شاده و از ...

واقعا یعنی از من راضیه منی که باعث مرگش شدم

الهی عزیزم🥺 خدا رحمتشون کنه ولی شما مقصر نیستی گلم هر زمان ممکن بود خواهرتون سرما بخوره  ای ...

ممنون عزیزم. پدر مادرم به وضوح نمیگن ولی بعضی وقتا یه جوری حرف میزنن که بفهمن تقصیر من بوده

وقتی میگی اینقدر سرزنده بود و به هم وابسته بودید راضی هست 

فقط لطفا به مادر هیچی نگو 

اون الان هیچی نمیفهمه 

ادم داغدار کر میشه دور از جون

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

وقتی میگی اینقدر سرزنده بود و به هم وابسته بودید راضی هست  فقط لطفا به مادر هیچی نگو  او ...

چشم عزیزم مامانم خیلی خوبه  ولی هر از چن گاهی این حرفو میزنه

آیا تو از قصد کردی؟ گاهی اوقات یه اتفاقاتی نیفته که آدم اون لحظه کنترل از دستش خارجه نمی‌دونم اون لحظه نمیتونه دقیق تصمیم بگیره اینجور جاها نباید خودتو سرزنش کنی دیگه بسه مطمئن باش خواهرت حالش خوبه و از تو کاملا راضی 

🤍
آیا تو از قصد کردی؟ گاهی اوقات یه اتفاقاتی نیفته که آدم اون لحظه کنترل از دستش خارجه نمی‌دونم اون لح ...

نه اگه میدونستم اینطور میشه اصلاپا نمیزاشتم. ولی مامانم وقتی هی تکرارش میکنه دلم میخواد خودمو بکشم. میبینه من بخاطرش انقد ناراحتم و گریه میکنم باز میگه

نه اگه میدونستم اینطور میشه اصلاپا نمیزاشتم. ولی مامانم وقتی هی تکرارش میکنه دلم میخواد خودمو بکشم. ...

برای منم پیش اومده خیلی داغون شدم و فشار روانی زیادی بهم وارد شد 🤦🏻‍♀️ خدا رو شکر الان بهترم 

🤍