2777
2789
عنوان

داماد خانواده یا بزرگتر خانواده؟!!

281 بازدید | 16 پست

سلام خانمای گل

من یه خواهردارم که دوسال از من کوچیکتره که با یه آقایی همسن خودش ازدواج کرده (۲۰سال میگذره از ازدواجشون)

این آقا اولا نمیگم آدم خدای ناکرده بدی هست ولی یه اخلاقای آزاردهنده داره مثلا اولیش اینه که خیلی دخالت میکنه و همش گوش مادرمو پر میکنه که نباید بذاری بقیه بچه های دیگه به خونت رفت و آمدکنن با من زیاد رابطه خوبی نداره چون چندبار رک بهش گفتم دخالت نکنه واسه همین زیرپای مادرم میشینه که آره فقط ما باید بیایم فرضا اگه من برم خونه مادرم که چندهفته پیش رفتم و نمیدونستم که اوناهم اونجان یهو این آقا تا منو دید درو محکم کوبید منم ناراحت شدم دیگه نرفتم چون خیلی ریاکار و به ظاهر مذهبیه و تسبیح به دست مادرم خیلی باورش داره ولی در واقع باطنن اصلا معتقد نیست چون اهل دروغ و ریا و تهمت و نفرت پراکنیه مادام بین ما و خواهربرادرای دیگه اختلاف میندازه گوش بچه ها رو پرمیکنه که  عمو وعمه هات فرشتن خاله و داییات از شیطان بدترن بچه هاهم از ما متنفر شدن  مارو از چشم خواهرمونم انداخته در صورتیکه من خیلی دوستشون دارم گذشته از اینا خیلی خاله زنک و هیزه چندبار متاسفانه قصد دست درازی داشت که من محلو ترک کردم خاله زنک از این نظر که به رنگ مو و ناخن و آرایش خانما توجه میکنه و حتی میپرسه که عه موهاتو کجا رنگ کردی یا اینکه رژت خیلی خوشرنگه و این چیزا زنگ میزنه به خانواده شوهرم گزارش تمام کارامو میده و بدیمو میکنه کلا خیلی کاراش  خیلی عجیبه !!! من خیلی چیزا رو به خواهرم نمیگم که زندگیشون بهم نمیخوره هرچند اگه بگمم خواهرم مثل کبک سرش تو برفه و فکر میکنه شوهرش فرشته اس 

بهم بگین چجوری باهاش برخورد کنم دیگه خسته شدم از کاراش

همش از سادگیه مادرمه که حجم حسادت و نفرت این آدمو نسبت به ما متوجه نمیشه...

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
یه آتو ازش بگیر بعد دیگه ازین گوها نمیخوره

چجوری؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حدودی شبیه یه داماد تو خانواده ما هست!! رو نده بهش که به خودش اجازه بده زنگ بزنه خانواده همسرت! بشونیدش سر جاش. رسما بگید واسه هرکی هرچی هستی برای ما در حد طرز رفتار و گفتارت احترام داری پس یه بار دیگه پاتو از گلیمت درازتر کنی حالتو بدجور میگیریم. انقدر بهش رو ندید. امان از این مذهبی نماهای چندش!!

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
چجوری؟

آدمی که ادا زیاد میاد خلاصه یجا سوتی میده به کاراش بیشتر توجه کن یه چیزی میتونی پیدا کنی

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

جدی باهاش برخورد کن اگه درو بست به روت برو بهش بگو بار اخرت باشه این طوری رفتار میکنی با من اومدم خ ...

دیگه رسما برامون بزرگتری میکنه 

داداش و زنداداشم مادام باهاش در حال دعوان سر اینکاراش

بقیه رو بر علیهش متحد کن و باهم پاشو از خونه هاتون ببرید. برید منزل مادرتون و حرفی زد در جا در رو باز کنید بگید بفرما خونه ننه خودت از این ادا اصول دربیار. اینجور آدما چندبار مستقیم همه بهش ...ن قشنگ عین موش میشن و میشینن سرجاشون

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
دیگه رسما برامون بزرگتری میکنه  داداش و زنداداشم مادام باهاش در حال دعوان سر اینکاراش

گفتم که باید جدی برخورد کنین باهاش

اگه بابت کارای زنونه گیر داد که عه موهاتو رنگ کردی و... با خنده بگو این کارا خانومانس دونستنش به شما کمکی نمیکنه

تا حدودی شبیه یه داماد تو خانواده ما هست!! رو نده بهش که به خودش اجازه بده زنگ بزنه خانواده همسرت! ب ...

همسرم چندبار باهاش بحث کرده که حق نداری تو زندگی منو خانوادم دخالت کنی بازم به اینکاراش ادامه میده

اینارو با همسرمم مطرح کردم جز قضیه قصدش برای دست درازی و اینا که میدونم خون بپا میشه اگه همسرم بفهمه همسرم که میبینتش روشو کج میکنه واسه اینکه باهاش چشم تو چشم نشه خونه مادرم خیلی کم میاد هر سالی دو سه بار شاید اونم به اصرار من

منم راستش تا اون موقع با اخلاقای مزخرفش کنار میومدم ولی با اینکارش واقعا حالم ازش بهم میخوره نمیتونم آدمای چشم چرونو تحمل کنم

آدمی که ادا زیاد میاد خلاصه یجا سوتی میده به کاراش بیشتر توجه کن یه چیزی میتونی پیدا کنی

سرتاسر سوتیه

ولی اونایی که باید متوجه بشن نمیشن

شایدم دارن با انکار کردن خودشونو آروم میکنن

گفتم که باید جدی برخورد کنین باهاش اگه بابت کارای زنونه گیر داد که عه موهاتو رنگ کردی و... با خنده ...

به من نگفته من کاملا حجاب میکنم از بس نگاهش سنگینه

اینارو به زنداداش و خواهر دیگم میگه

خواهربزرگم میگه شاید اینکارا رو میکنه که پامون رو از خونه مادرمون ببره

منم همین فکرو میکنم چون خیلی درگیر تقسیم ارث و میراثه

سرتاسر سوتیه ولی اونایی که باید متوجه بشن نمیشن شایدم دارن با انکار کردن خودشونو آروم میکنن

برو پیش دعانویس 😂

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

اشکال نداره تو جوابشو بده اگه گفت بهشون

از این به بعد همینکارو میکنم