2777
2789
عنوان

همونم که بابام سرطان کلیه داشت😔😭

516 بازدید | 14 پست

اگه یادتون باشه۲_۳ماه پیش بابام عمل شد کلیشو برداشتن

بچها الان چند روزه فشارخونش پایین نمیاد

رنگش به شدت زرد شده

بیحال و خسته ام هسته.

توروخدا دعا کنیددد

دارم دیوونه میشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تا یکشنبه دوشنبه باز بره سنو و ازمایش😭😭😭

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

علت فشار خونشون معلوم شده؟ هفتاد تا براش حمد بخون

منم هفت تا میخونم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علت فشار خونشون معلوم شده؟ هفتاد تا براش حمد بخون منم هفت تا میخونم

عزیزم قبل عملش فشارش بالا بود همش فهمیدیم سرطان کلیه داره کلیشو برداشتن خوب شد 

الان باز رفته بالا فشارش

ممنونم چشم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

زود برید زردی خوب نیس  با بامنم زرد شد بود  فشارخون میشه نرمالش کرد

بابای شما مشکلش چی بود؟

بابای من کبدش گرید ۳

ولی علائمش مثه زمانیه سرطان داشت

عزیزم قبل عملش فشارش بالا بود همش فهمیدیم سرطان کلیه داره کلیشو برداشتن خوب شد  الان باز رفته ...

ان شالله که هیچی نیست و اثری از اون بیماری هم پیدا نشه. چله آیت الله حق شناسم بگیرید براشون

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
ان شالله که هیچی نیست و اثری از اون بیماری هم پیدا نشه. چله آیت الله حق شناسم بگیرید براشون

قلبم داره وایمیسه

ایشالا بلا ازشون دور باشه تنش سلامت سایش بالا سرتون براش زیارت عاشورا میخونم

مرسی عزیزم😔😪

بابای شما مشکلش چی بود؟ بابای من کبدش گرید ۳ ولی علائمش مثه زمانیه سرطان داشت

سلام عزیزم خوبی الان حال پدرتون خوبه؟ خدای نکرده دوباره عود نکرد؟ چون یکی از فامیلای ماهم داره خیلی نگرانیم😔😔

سلام عزیزم خوبی الان حال پدرتون خوبه؟ خدای نکرده دوباره عود نکرد؟ چون یکی از فامیلای ماهم داره خیلی ...

سلام مرسی شما خوبی

اره خوبه خداروشکر

نه فعلا

از شما چه مرحله ایه چجوریه؟

سلام مرسی شما خوبی اره خوبه خداروشکر نه فعلا از شما چه مرحله ایه چجوریه؟

فداتشم گلم خداروشکر که حالشون خوبه. گرید یک مرحله یک بود 5سانت یه ساله عمل شدن خداروشکر الان خوبن ولی از عود می‌ترسیم تازگیا سونوگرافی رفتن نوشته که همون کلیه که عمل شده یه کم کوچیک تر شده دکترش گفته خوبه ولی می‌ترسیم به عود ربط داشته باشه

فداتشم گلم خداروشکر که حالشون خوبه. گرید یک مرحله یک بود 5سانت یه ساله عمل شدن خداروشکر الان خوبن ول ...

ای بابا گرید ۱ اصلا سرطان حساب نمیشه که

احتمال عودش ۱ درصده فقط

بابای من گرید۳😔

فداتشم عزیزم خیالمو راحت کردی انشالله که بحق امام حسین پدرشماهم همیشه سلامت باشن گلم

فداتشم انشالله