2777
2789
عنوان

پریشب یه مهمونی بزرگی داشتم

244 بازدید | 16 پست

مجبور شدم فامیلای شوهرم دعوت کنم که حدود ۳۰ یا ۳۳ نفر بودن بعد جاریم اصلا یه بار پا نشد کمکم کنه انگار چسب زده بودن زیرش. من توقع نداشتم خودشو پاره کنه برام ولی یه چای میتونست بریزه و یکی از زن عمو های شوهرم اومده بود کمک میکرد بهم و موقه ظرف شستن آخراش جاریم اومد یکم شست ولی جوری ظرفا رو به هم دیگه میزد که با خودم گفتم الان ظرفا میشکنه و موقه گذاشتن رسما پرتشون میکرد. شاید بگین بهش بدی کردم ولی اصلا اینطوری نیست من کاریش ندارم کلا و کرم هم نمیریزم.  😕😕

چی بگم😂بنده خدا عقده داشته😑

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا دیگه ظرفا رو میخواست بزاره رو نمگیره خودم از دستش می گرفتم میزاشتم. قاشق پرت میکرد رو بشقاب چ ...

وای من خیلی رو ظرفا حساسم ی بار یکی از بچه های فامیلمون اومده بود با چنگالش میکشید رو ظرف چینی دیگه هی داشتم بهش با لبخند اشاره میکردم دیدم ن بابا نمیفهمه گفتم عزیرم فولاد ک نیس فولادو هم اینقد میسابوندی چیزی ازش نمیموند نکش بیزحمت اونو رو ظرف همچین بچه هم نبود ۲۰ سالش بود😑

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

تو عقده ولی اگه یکم کمک درست درمون میکرد. واقعا کمکش میکردم بعدا

خوب چون تو عقده اینطوریه، جدیداً به تازه عروس ها یاد میدن دست به چیزی نزنند و توقع ایجاد نکنند برای خودشون

مراسم مادربزرگ شوهرم ، دو تا عروس عقدی داشت ، دست به هیچی نزدن، یعنی حتی واسه سفره انداختن و جمع کردن فقط یکی شون اومد تعارف زد منم قاشق چنگال ها رو دادم دستش رفت گذاشت رو سفره و نشست