2777
2789
عنوان

این رفتارهای همکارم نشونه چیه

305 بازدید | 13 پست

اول بگم که سنی دوسال کوچیکتره اما صاحبکارمه  محیط هم کاملا شلوغه کلینیکه خلاصه کنم این پسر میبینم دارم کار میکنم اونم مشغوله همزمان داره نگاه میکنه حتی نگاشم میکنم دست نمیکشه از نگاه کردن

یا یه چیزی میگه ک فقط بخندم یا اگر چیزی بقیه گفتن من بخندم اون بدتر میخنده.خلاصه 

دیروز یه عنکبوت رو بالای میز من بود بابای یکی از بچه ها دید من ترسیدم با جارو گرفتش بهمبه شوخی گفت زنا خلبان نمیشن واسه همین گفتم چ ربطی داره گفت یه سوسکی بیا کلی مسافرو هواپیمارو ول میکنید البته خانومشم بودا بعد باخانومش جفتی خندیدیم .اصلا صاحبکارم نخندید و گفت کیس بعدیمون کیه بی حوصله دیگه من ک جواب اونو دادم اینا هم ول کردن رفتن یعنی کار بدی کردم خندیدم؟جلف بازی بوده ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی دنبال چی هستی تو

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

پسرا نگاه کردن رو کلا دوست دارن  اونی ک نگا نکنه عجیبه😂

من کلا نگاه نمیکنم ولی بعضی وقتا یکیو میبیمم شبیه یکی از آشناهاس نگاه میکنم بش مثلا یه آقایی دیدم کپی شوهر عمم حتی حالت تکون دادن دستاش میخش شده بودم

یا یه پسری تو شهرمون هست متاهله با زن متاهل دوسته و چت میکنه زنه دوست دبیرستانمه بعد دیدمش با زنش اول نگاه پسره کردم ببینم خودشه یا نه چون مطمین نبودم بعد نگاه کردم ببینم زنش چه شکلیه زنش یه پشت چشمی بهم نازک کرددد از اون نگاها ک دلت بسوزه عجب شوهری دارم😂😂بعضیا اینقدر نادیده گرفته میشن تا یکی یه نگاهشون میکنه هوا برشون میداره

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

هییچ گفتم بینم چرا اینجوری ضد تو برجکم

شوخی کرده دیگه رفتارش خیلی معمولیه از این رفتار چیزی نمیشه در آورد تو انگار ولی خیلی ذهنت درگیر اونو کاراشه