2777
2789
عنوان

چجوری آدم خونسردی باشیم ؟

450 بازدید | 14 پست

چه راهکار و تمرین هایی دارید که بتونیم تو همه موقعیت های زندگی آدم خونسردی باشیم منظورم بی مسعولیت و بیخیال نیست منظورم اینه خونسرد باشیم و همه چیو به خدا بسپاریم و بتونیم خونسرد رفتار کنیم و آروم حرف بزنیم 

چجوری به چنین شخصیتی تبدیل بشیم ؟ شما تونستید رو خودتون کار کنید و خونسرد شید ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این سوال خیلیاست😆

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

منم مثل توام اما همسرم به شدتتت خونسرده به آدمای اطرافمون اهمیت نمیده اتفاقا و حرفای مردم واسش مهم نیست خودشو درگیر نمیکنه بیشتر اوقات حالت صورتش خنثی هست تو مواقع عصبانیت هم بازم خونسرده 

ولی بعضی وقتا خونسردیش رو مخه😐

میشه یه صلوات مهمونم کنی...💛🌻
منم مثل توام اما همسرم به شدتتت خونسرده به آدمای اطرافمون اهمیت نمیده اتفاقا و حرفای مردم واسش مهم ن ...

چجوری این کار رو می‌کنه 

منم دوست دارم ریلکس باشیم 

حتما یه راهی باید وجود داشته باشه 

به نظرم راه اول اینه همه چیو به خدا بسپاریم 

یعنی توکل کنیم 

راه دوم کنترل خشم خیلی مهمه اینا به ذهنم رسید

چجوری این کار رو می‌کنه  منم دوست دارم ریلکس باشیم  حتما یه راهی باید وجود داشته باشه&nb ...

ببین تا اونجایی که واسم تعریف کرده قبلا اینجوری نبود یعنی وقتی نوجوون بود خیلی زود از کوره در میرفت ولی بعد اینکه با رفیقاش قطع ارتباط کرد اینجوری شد همه چیو رها کرد

خیلی صبوره و هر کاری میخواد کنه یا هر حرفی بزنه قبلش حتما چند ثانیه فکر میکنه بعد انجام میده

هر موقع هم عصبانی میشه اون لحظه سکوت میکنه و هیچی نمیگه بعد اگه ماجرای مهمی بود خیلی آروم میره با طرف صحبت میکنه 

بعد یکی داره جلوی روش ازش بد حرف میزنه یا تیکه میندازه خودشو میزنه به اون راه و اصلا توجه نمیکنه همیشه میگه چرا خودمو به خاطر یه حرفشون که نهایت قراره یه سال یادشون بمونه خودمو درگیر کنم مردم بعدا دغدغه دیگه دارن و به من اصلا فکر نمیکنن

خودمم میخوام تو خونه مثلا بگم فلانی پشت سرم این حرفو زد یا اینکارو کرد سریع حرفمو قطع میکنه بهم میگه تو الان بهش فکر کنی یا راجبش حرف بزنی چیزی درست میشه؟ 

کلا این طرز فکرو داره این کارا رو میکنه همینا رو الان یادم اومد بهت بگم بازم اگه چیزی بود مینویسم واست

ببین تا اونجایی که واسم تعریف کرده قبلا اینجوری نبود یعنی وقتی نوجوون بود خیلی زود از کوره در میرفت ...

خیلی ممنون عزیززززم

حتما تمرین میکنم چیزایی گفتی رو 

بعضی مواردی که گفتی رو رعایت میکنم الانشم 

باز تمرین میکنم شما هم تمرین کن ایشاااالله خونسرد میشیم 😁♥️ مطمعنم با کمک خدا و اراده ی خودمون میتونیم تغییر شخصیت بدیم و بهتر شیم

خیلی ممنون عزیززززم حتما تمرین میکنم چیزایی گفتی رو  بعضی مواردی که گفتی رو رعایت میکنم الانش ...

خواهش میکنم عزیزم😍💛

یه چیزیو یاد رفت بگم تو بعضی حالتا آیت الکرسی هم میخونه فک کنم تاثیر داشته باشه