2777
2789
عنوان

بی بی چک؟ 📷

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 46 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام مبارکه منم امروزبی بی زدم۳روزازموعدم گذشته برامنم مثبت شدولی ب پرنگی بی بی شمانیست😁

مرسی عزیزم برا شما هم مبارکه 😍

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
سلام‌مبارکه عزیزم

مرسی 🌱😍

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
سلام مبارکه منم امروزبی بی زدم۳روزازموعدم گذشته برامنم مثبت شدولی ب پرنگی بی بی شمانیست😁

مبارک باشه به به انشاالله سالم بغل بگیریش خدا این لحظه و حس و حال نصیب همه ی منتظران کنه

خاطره هات منو ول نکردن ، من هنوز از تو دل نکندم 💔

مبارکه 😍

قدمش پر خیر و برکت انشالله ❤

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
اسی چون یبار سقط داشتی حتما تحت مراقبت دکتر باش انشالله کوچولوتو بسلامتی بغل بگیری❤

اره شنبه میرم ازمایش و دکتر.. به دکترم خیلی گفتم برام چکاب بنویس گفت یدونه طبیعیه 

مرسی عزیزم برا شما هم مبارکه 😍

مرسی مهربون...چ جالب چندروز پیشم تاپیک زده بودین ک یونی تست براتون مثبت شده بودمنم یونی تست زدم منفی شده بودولی برامن۱ساعت بعدش،یک خط خییلی محوکه زوردیده میشدانداخته بود ولی امروز مدیکورزدم همون اول خط کمرنگ انداخت...ان شاالله ک سالم باشه😍

ک جهان رنج بزرگیست نگاراتوبخند🥺خدایاشکرت❤️
مبارکه 😍 قدمش پر خیر و برکت انشالله ❤

مرسی گلم.. انشالله 🌼🌱😍

مبارک باشه به به انشاالله سالم بغل بگیریش خدا این لحظه و حس و حال نصیب همه ی منتظران کنه

ممنونم عزیزم دعاکنین سالم باشه ❤️

ک جهان رنج بزرگیست نگاراتوبخند🥺خدایاشکرت❤️
مرسی مهربون...چ جالب چندروز پیشم تاپیک زده بودین ک یونی تست براتون مثبت شده بودمنم یونی تست زدم منفی ...

انشالله ک سالم باشن فقط 🌼🙂😍

به به مبارکه

مرسی 🌼😍