2777
2789
عنوان

بی بی چک؟ 📷

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 46 پست
اره شنبه میرم ازمایش و دکتر.. به دکترم خیلی گفتم برام چکاب بنویس گفت یدونه طبیعیه 

اره بابا طبیعیه

منم بارداری اولم بچم قلبش تشکیل نشد دکتر گفت طبیعیه

بعد اون باردار شدمو بارداری راحتی داشتم خداروشکر

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بابا طبیعیه منم بارداری اولم بچم قلبش تشکیل نشد دکتر گفت طبیعیه بعد اون باردار شدمو بارداری را ...

عه دعا کن بذا منم صحیح و سالم باشه.. واس منم همون قلبش تشکیل نشده بود

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
اسی اون بچت ک قلبش تشکیل نشد عدد بتات یادته چند بود؟؟؟ برام خیلی مهمه بدونم

اولین بار ک دادم 342بود بعد که دکتر گفت 24ساعت بعد تکرار کن دو برابر باید بشه شد 820دو برابر شده بود

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
عه دعا کن بذا منم صحیح و سالم باشه.. واس منم همون قلبش تشکیل نشده بود

انشالله ب حق این ماه عزیز سالمه سالم بدنیا میاریش نگران نباش خیلیا بارداری اولشون اونجوری شدن

بیخیال باش

اولین بار ک دادم 342بود بعد که دکتر گفت 24ساعت بعد تکرار کن دو برابر باید بشه شد 820دو برابر شده بود

والا خوب رفته بوده جلو دیگه

ولی قسمته دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد

ب چیزای خوب فکر کن عزیزم تو هم

انشالله بارداری راحتی داشته باسی❤

والا خوب رفته بوده جلو دیگه ولی قسمته دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد ب چیزای خوب فکر کن عزیزم تو هم انش ...

اره دیگ قسمت این بود.. 🌼انشالله 

پسره عزیزم

ای جانم 😍

مبارکت باشه الهی

الهی همه مامانای باردار بسلامتی و دلخوشی فارغ بشن و همه ی پدر مادرا عاقبت‌بخیری بچه‌هاشو ببینن

دعا کنید خدا به منم چندین تا بچه بده سالم و صالح و عاقب‌بخیر. 

مبارکت باشه الهی الهی همه مامانای باردار بسلامتی و دلخوشی فارغ بشن و همه ی پدر مادرا عاقبت‌بخیری بچ ...

ممنون عزیزم

انشالله خدا دامن شما و همه منتظرارو سبز کنه🌱اولاد سالمو صالح بده

خیلی خیلی مبارکههههه

مرسی گلم 🌱🥺

اگر پکیج بوتان دارید برای عیب یابی و تعمیرات حتما از تعمیرکار نمایندگی بوتان کمک بگیرید. نمایندگی بوتان صفادشت یکی از معتبرترین نمایندگی های بوتان در تهران و کرج است. در نظر داشته باشید که تعمیرات پکیج اگر توسط نمایندگی انجام شود مشمول کمترین هزینه طبق نرخ اتحادیه خواهد شد.