2777
2789
عنوان

بی بی چک؟ 📷

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام مبارکه منم امروزبی بی زدم۳روزازموعدم گذشته برامنم مثبت شدولی ب پرنگی بی بی شمانیست😁

مرسی عزیزم برا شما هم مبارکه 😍

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
سلام‌مبارکه عزیزم

مرسی 🌱😍

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
سلام مبارکه منم امروزبی بی زدم۳روزازموعدم گذشته برامنم مثبت شدولی ب پرنگی بی بی شمانیست😁

مبارک باشه به به انشاالله سالم بغل بگیریش خدا این لحظه و حس و حال نصیب همه ی منتظران کنه

خاطره هات منو ول نکردن ، من هنوز از تو دل نکندم 💔

مبارکه 😍

قدمش پر خیر و برکت انشالله ❤

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
اسی چون یبار سقط داشتی حتما تحت مراقبت دکتر باش انشالله کوچولوتو بسلامتی بغل بگیری❤

اره شنبه میرم ازمایش و دکتر.. به دکترم خیلی گفتم برام چکاب بنویس گفت یدونه طبیعیه 

مرسی عزیزم برا شما هم مبارکه 😍

مرسی مهربون...چ جالب چندروز پیشم تاپیک زده بودین ک یونی تست براتون مثبت شده بودمنم یونی تست زدم منفی شده بودولی برامن۱ساعت بعدش،یک خط خییلی محوکه زوردیده میشدانداخته بود ولی امروز مدیکورزدم همون اول خط کمرنگ انداخت...ان شاالله ک سالم باشه😍

ک جهان رنج بزرگیست نگاراتوبخند🥺خدایاشکرت❤️
مبارکه 😍 قدمش پر خیر و برکت انشالله ❤

مرسی گلم.. انشالله 🌼🌱😍

مبارک باشه به به انشاالله سالم بغل بگیریش خدا این لحظه و حس و حال نصیب همه ی منتظران کنه

ممنونم عزیزم دعاکنین سالم باشه ❤️

ک جهان رنج بزرگیست نگاراتوبخند🥺خدایاشکرت❤️
مرسی مهربون...چ جالب چندروز پیشم تاپیک زده بودین ک یونی تست براتون مثبت شده بودمنم یونی تست زدم منفی ...

انشالله ک سالم باشن فقط 🌼🙂😍

به به مبارکه

مرسی 🌼😍