2777
2789

دیشب تایپک زدم گفتم همه چیو جز ی نفر هیچ کس جواب نداد 

بخدا نمیدونم چیکار کنم چطوری رفتار کنم هر کار میکنم نمیشه 

شوهرم از ی آدم پرشور داره میشه ی آدم افسرده 

از. وقتی ماشین ارزون شد که کلی ضرر کرد حالش خیلی بهم ریخت ولی  باز گفت خدا بزرگه حالا هم چک داره چندتا هم طلب کار داره بدتر شده حتی دیشب تا ۴ بیدار بود با این که خودشو زده بود ب خواب😪

لطفا تایپکت قبلمو بخونید 

اگه چیزی بنظرتون هست که میتونه کمک کنه بهم بگید 

آیه ۸۹ سوره ممتحنه رو مرتب بخونید حتی به فارسی معنیش اینه

خدایا دری از رحمت به روی من بگشا که راه تو حق است وتو بهترین گشاینده ای

انشالله خداوند خودش به نحوی راهی براتون باز میکنه

سلام‌گلم‌ شوهرت حق داره کلا مردا وقتی بی پول میشن یاقرض دارن افسرده میشن ببین اگه پدرومادراتون هرکدوم دستشون به جیب می‌ره بامشورت شوهرت ازشون پول قرض بگیریدیاخواهربرادری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین چله زیارت عاشورا به روش حق شناس هم خیلی خوبه گره گشایی می‌کنه اگه نمیتونی اونوبخونی یه روضه واسه شش ماهه امام حسین بگیریه روز بخونن خیلی گره گشایی می‌کنه 

سلام‌گلم‌ شوهرت حق داره کلا مردا وقتی بی پول میشن یاقرض دارن افسرده میشن ببین اگه پدرومادراتون هرکدو ...

خودم بچه بزرگم 

سراغ مامان و بابامم نمیتونم برم چون منو شوهرم دوست بودیم وقتی ازدواج کردیم بابام صاف تو صورتم گفت از من انتظار حمایت نداشته باش

خواهر من صد رحمت ب ماشین..ماهایی ک بی عقلی کردیم تو بورس گذاشتیم و کل پول رفت چیزی نموند چی باید بگیم..ان شاءالله  درست میشه خواهر من..حتما از بزرگترا کمک بخاه..پدرو مادرت فک نکنم ب اون دلیلی ک گفتی راضی باشن زندگیت تو سختی بگذره..نمیدونم اگ طلا داری بفروش خودت هم اگ میتونی برو سرکار شایدتونستی یه مقداریش بدی

خواهر من صد رحمت ب ماشین..ماهایی ک بی عقلی کردیم تو بورس گذاشتیم و کل پول رفت چیزی نموند چی باید بگی ...

خودم که میرم سر کار الان دو ساله درسم تموم شده معلمم بخدا همش دارم پسنداز میکنم

خودم ی مقدار پس انداز دارم طلاهامم هست که فردا میرم میفروشم 

خدا کنه درست شه بخدا نگاش میکنم اصلا اون پسری که می‌شناختمو نمیبینم دلم آتیش میگیره 😔

خودم بچه بزرگم  سراغ مامان و بابامم نمیتونم برم چون منو شوهرم دوست بودیم وقتی ازدواج کردیم باب ...

اون موقع متطق پدرانه حکم میکرد چنین حرفی بزنه ولی الان که دامادشونه و شمایی که جگر گوشه اش هستی رو که ول نمیکنه تو سختی روزگار آب بشید.

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود.
خودم که میرم سر کار الان دو ساله درسم تموم شده معلمم بخدا همش دارم پسنداز میکنم خودم ی مقدار پس اند ...

مییفهمم ما هنوز حسرت پولی ک رفتو میخوریم شرایط شمام واقعا سخته..نمیتونی وام بگیری

اون موقع متطق پدرانه حکم میکرد چنین حرفی بزنه ولی الان که دامادشونه و شمایی که جگر گوشه اش هستی رو ک ...

ولی هر بار رفتم سراغش منو از خودش روند با این که من هیج کار اشتباهی نکردم حتی تا شب عروسی نزاشتم شوهرم وارد یک سری حریم هام بشه 

با اینکه شوهرم خیلی آدم خوبیه دست خیرش ب هنه میرسه هیچ کس ازش بد نمیگه ولی چون ما دوست بودیم بابام ازش متنفره

عقاید قدیمی هست دیگه 🥲