چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
جَوانهِمیزنَمازرویَزَخمهایم:)🌱️ دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡⦇بُگذاراُمیدواریدَرسیاهتَرینروزها، هُنرِتوباشَد...💗🌸🌚⦈️ خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨
جَوانهِمیزنَمازرویَزَخمهایم:)🌱️ دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡⦇بُگذاراُمیدواریدَرسیاهتَرینروزها، هُنرِتوباشَد...💗🌸🌚⦈️ خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨
خودتو اذیت نکن عزیزم فکر کن وجود نداره با بچه هات خوش باش
مردا اصلاا لیاقت ندارن از جمله همسر پست من
البته میخواد طلاقم بده اونم سر بحث الکی
که فقط بهونه بود خدا ازشون نگذره
عزیزم سوره الم نشرح بخون روی آب هر روز بهش بده بخوره ان شاالله که مطیعت میشه اینو بابا بزرگم گفته 🥺
جواب گرفتی برای بابا بزرگم فاتحه بخون دوساله که نداریمش😖💔