2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الهی خدا کمکت کنه عزیزم خیلی ناراحت شدم🥺💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
میترسم برم اگ گفت کجا چی بگم 

بکو رفتم داروخونه پماد بگیرم 

باور میکنه؟

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

خودتو اذیت نکن عزیزم فکر کن وجود نداره با بچه هات خوش باش

مردا اصلاا لیاقت ندارن از جمله همسر پست من 

البته میخواد طلاقم بده اونم سر بحث الکی

که فقط بهونه بود خدا ازشون نگذره

ازدم‌در اجازه ندارم‌ برم‌بیرون

عزیزم سوره الم نشرح بخون روی آب هر روز بهش بده بخوره ان شاالله که مطیعت میشه اینو بابا بزرگم گفته 🥺

جواب گرفتی برای بابا بزرگم فاتحه بخون دوساله که نداریمش😖💔