2777
2789
چی بش بگم آخه فردا تف بهشون شما خوندین جواب گرفتین؟

من تازه دو هفتس فهمیدم کاش زودتر میفهمیدم شوهرم که الان ۳۵ روزه رفته دیگه بدرد من نخورد زنداییم گفت پدربزرکم بهش گفته 

داییم با دوستاش شبا میرفته بیرون ۲ بار رو آب خونده دیگه نرفته

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ایشالا که مشکلتون حل بشه🙏

الهی آمین

برام دعاکن هواهر هرچی خیره پیش بیاد میدونم این زندگی دیگه بدرد نمیخوره محتاجم به دعا😔🙏

الهی خوشبختی دنیاوآخرت نصیبت بشه💕🌿

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
الهی آمین برام دعاکن هواهر هرچی خیره پیش بیاد میدونم این زندگی دیگه بدرد نمیخوره محتاجم به دعا😔🙏 ...

توکلتون به خدا باشه دوست عزیز ،انشالا که بهترینهارو براتون رقم میزنه و آرامش به زندگیتون وقلبتون میاد 🙏بهش اعتماد کامل کنید و به خودش بسپارید ،ممنونم از دعای زیباتون وقلب مهربونتون❤️

توکلتون به خدا باشه دوست عزیز ،انشالا که بهترینهارو براتون رقم میزنه و آرامش به زندگیتون وقلبتون میا ...

چشم خواهر ممنون از همدردیتون🥺❤🌿

خواهش میکنم عزیزم 🌹چشمتون نورانی💛❤️

😍😘😘😘