2777
2789
عنوان

بیدارین؟☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 99 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوش بحالتون😕😅

الان چشام و میبندمو خوابم نمیاد دیوونه میشم چی چیو خوش بحالتون فرض کن یکی هم پیشت باشه طوری بخوابه انگارمرده شوهرمو میگم دورازجونش دیگه تیرخلاصه😂

من که خواب نمیبره امروز شوهرم یک خسارت کوچیک مالی بهش خورد بعدش اومد خونه خیلی عصبی بود ،کلی باهاش ح ...

ای بابا🥲

حقیقتا ناراحت شدم👩‍🦯

ایرادی نداره ان خودتونو ناراحت نکنید اتفاق دیگه افتاده🥲

🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛                       🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا....                     (حسین ع ❤)             
جان؟ 

سرتونو میگم🤦‍♀️

میگم با روسری چیزی ببندینش بهتر میشه ان شاءالله🥲🌸

🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛                       🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا....                     (حسین ع ❤)             
سلام خاهرشوهرم ساعت ۵ صبح میره شمال منم دپرس شدم دلم همین لحظه صحن امام رضارومیخاد😔

ان شاءالله به زودی مشرف میشید🥲🤲

الان چشام و میبندمو خوابم نمیاد دیوونه میشم چی چیو خوش بحالتون فرض کن یکی هم پیشت باشه طوری بخوابه ا ...

😐😅😅چی بگم👩‍🦯

آها گلم😅 میخوام بخوام دگه اگه خوابم ببرع

🥰🌸

ان شاءالله🤲😅😅