2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 116 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا منم هرچی میگم تهش همون میشه باورت میشه چن سال پیش خوابگاه بودیم گوشی ممنوع بود دوستم طبق معمول ...

میدونم چی میگی.من حتی ابجیای بزرگمم ازمن میپرسی این چجوریه و چیکارکنم و اینا.ولی تو سایت هیچوقت ب کسی نگفتم چیزی.اینجا دومین بار بود ک نظر دادم و حسمو گفتم.

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           
میدونم چی میگی.من حتی ابجیای بزرگمم ازمن میپرسی این چجوریه و چیکارکنم و اینا.ولی تو سایت هیچوقت ب کس ...

اره خب ولی بنظرم مجازی الکیه تو تا ادم رو نبینی یا باهاش حرف نزنی نمیتونی چیزی رو حس کنی من واسه خودمم هرچی‌حدس میزنم همونه واسه همین ادم شکاکی شدم🤦‍♀️

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/
چرا اذیت میشدی؟

من اولش مثل شما بودم ی سری چیزارو حس میکردم میگفتم

بعد کم کم سعی کردم ببینم در چه حده این حسم

هرجا میرفتم امتحانش میکردم...و حس میکردم هرچقد ازش استفاده میکنم قوی تر میشه

کارم به جایی رسیده بود تو خیابون راه میرفتم گیج بودم  از بس فکر و ذهن ادما میومد تو مغزم گیج میشدم

سر درد میگرفتم شبا

خلاصه که من یکی توبه کردم ازین کارا نکنم دیگه😂

اره خب ولی بنظرم مجازی الکیه تو تا ادم رو نبینی یا باهاش حرف نزنی نمیتونی چیزی رو حس کنی من واسه خود ...

عزیزم میشه جوابمو بدی برات صلوات فرستادم 

شوهرم کی مشغول کار دولتی میشه انشالا ؟

الهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرجَهُم
اره خب ولی بنظرم مجازی الکیه تو تا ادم رو نبینی یا باهاش حرف نزنی نمیتونی چیزی رو حس کنی من واسه خود ...

اره.ولی بعضی ادما حتی مجازی هم ناخوداگاه حس خوبی ب  ادم میدن

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           
من اولش مثل شما بودم ی سری چیزارو حس میکردم میگفتم بعد کم کم سعی کردم ببینم در چه حده این حسم هرجا ...

وای نگو یعنی هرچی بیشتر استفاده کنی قوی تر میشه؟من با همین حسم یه چیزایی از شوهرم فهمیدم ک اصن پشمام.حس میکنم قوی شده منم

خودم استخدام دولتی میشم انشالا ؟کی؟

الهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرجَهُم
عزیزم میشه جوابمو بدی برات صلوات فرستادم  شوهرم کی مشغول کار دولتی میشه انشالا ؟

دورت بگردم من مجازی حسم درست درنمیاد ولی حالا یدونه بپرس جواب میدم ایشالا ک درس باشه