2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اینجا نمیشه واقعا حسش کرد ولی من تو واقعیت حسم خیلی قویه دوستام میگن تو دلت پاکه که هرچی میگی ه ...

میدونم چی میگی

من خونوادم اینو بهم میگفتن ولی باور کن تهش فقط خودت اذیت میشی

من اونقد اطلاعات راجبش دارم فهمیدم الکی نیس بعضیا دلرن بعضیا ندارنش

ببین اینجا نمیشه واقعا حسش کرد ولی من تو واقعیت حسم خیلی قویه دوستام میگن تو دلت پاکه که هرچی میگی ه ...

دقیقا منم همینم.تو خانواده دوستا بهم میگن ذهن خوان.ینی طرفو تا ببینم میفهمم چ نیت وقصدوقرضی داره و خوبه یابد.

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           
تورخدا بهم بگو  منو شخص مدنظرم بهم میرسیم؟؟؟کی؟؟ حسش بهم چیه؟؟ برات ۱۰ صلوات فرستادم

عزیزم واسه اکثرا اشتباه گفتم فک نمیکنم بهش برسی ولی امیدوارم هرچی میخوای همون بشه

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/
میدونم چی میگی من خونوادم اینو بهم میگفتن ولی باور کن تهش فقط خودت اذیت میشی من اونقد اطلاعات راجب ...

من هیچ مطالعه ای راجبش نکردم و نمیکنم ولی اگه بخوای درخواست دوستی بده اون یکی کاربریم رو واست بفرستم واسه سال ۹۸ یه تاپیک زدم گفتم همچین حسایی دارم همه گفتن مریصی برو روانشناس ولی تو این چن سال همه حسام رو فهمیدم واقعیت بوده و من حس الکی نداشتم

من هیچ مطالعه ای راجبش نکردم و نمیکنم ولی اگه بخوای درخواست دوستی بده اون یکی کاربریم رو واست بفرستم ...

مگ من گفتم الکی میگی عزیز

گفتم اذیت میشی همین...

چون من خودم خیلی زجر کشیدم تا بتونم حسمو ضعیف کنم

به هر حال امیدوارم موفق باشی شماام❤️

دقیقا منم همینم.تو خانواده دوستا بهم میگن ذهن خوان.ینی طرفو تا ببینم میفهمم چ نیت وقصدوقرضی داره و خ ...

بخدا منم هرچی میگم تهش همون میشه باورت میشه چن سال پیش خوابگاه بودیم گوشی ممنوع بود دوستم طبق معمول گوشی اورد ساعت ۱۲ ونیم شب بهش گفتم فلانی گوشیتو قایم کن بذار فلان جا حس میکنم امشب میان میگردن اونم قایم کرد چن دیقه بعدش کل خوابگاهمون رو زیر و رو کردن و فقط اونجایی ک گوشی بود رو نگشتن دوستم داشت از شدت تعجب شاخ درمیاورد میگف تو چجوری فهمیدی