2777
2789
عنوان

به شوهرم

145 بازدید | 5 پست

جریان این بود شوهرم  ی گوشی نوکیا ساده خریده برای کارش بعد فرداش اومد خونه گفت کارتونش  کجاست ببریم پس بدیم گوشیم سوخت

می‌گفت بردم به بازو  بهش نشون دادم ی گوشی دیگه داد چون هنوز گارانتی داشت ولی  گفت کارتونشو بیار برام با شوهرم  بعد رفتیم مغازش بسته بود بعد فرداش رفتیم باز بود اما یادمون رفته بود بیاریم بعد شوهرم به مغازه موبایلی  گفت بده به  مغازه بقلیت  فردا باز نبودی از این بگیرم بعد گفت باشه فرداش چون باز دیر رفتیم شوهرم مغازه داره زنگ زد گفت بازی بیایم گفت نه گفت دادی به اون مغازه بقلیت گفت من پس ی پیک از خودتون بفرست برام بیاره فردا کارتون قبلیم هم بگیر. هنوز ک هنوزه اون کارتون قبلی تو ماشین شوهرمه بنظرتون بهم دروغ نمیگه چون اصلا براش مهم نیست بره تو روز بده یا زودتر بره بده حس کردم اصلا شاید گوشی قبلی نسوخته برای اینکه کارتونشو می‌خواسته بهم گفت ببریم بدیم یعنی بهم دروغ میگه 

🦭

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکی متوجه شد چی شده لایکم کنه

دستم خورد تایپ نشده عنوانش 

جریان این بود شوهرم  ی گوشی نوکیا ساده خریده برای کارش بعد فرداش اومد خونه گفت کارتونش  کجاست ببریم پس بدیم گوشیم سوخت

می‌گفت بردم به بازو  بهش نشون دادم ی گوشی دیگه داد چون هنوز گارانتی داشت ولی  گفت کارتونشو بیار برام با شوهرم  بعد رفتیم مغازش بسته بود بعد فرداش رفتیم باز بود اما یادمون رفته بود بیاریم بعد شوهرم به مغازه موبایلی  گفت بده به  مغازه بقلیت  فردا باز نبودی از این بگیرم بعد گفت باشه فرداش چون باز دیر رفتیم شوهرم مغازه داره زنگ زد گفت بازی بیایم گفت نه گفت دادی به اون مغازه بقلیت گفت من پس ی پیک از خودتون بفرست برام بیاره فردا کارتون قبلیم هم بگیر. هنوز ک هنوزه اون کارتون قبلی تو ماشین شوهرمه بنظرتون بهم دروغ نمیگه چون اصلا براش مهم نیست بره تو روز بده یا زودتر بره بده حس کردم اصلا شاید گوشی قبلی نسوخته برای اینکه کارتونشو می‌خواسته بهم گفت ببریم بدیم یعنی بهم دروغ میگه