2821
2789
عنوان

کراتین مو

147 بازدید | 16 پست

من موهام رو کراتین کردم و از خود آرایشگر شامپو و ماسک مو گرفتم مخصوص گرفتم. اما می‌خواستم بدونم که به جز شامپو از این به بعد ماسک موهایی که استفاده می‌کنم (مخصوص تو حموم) هم باید بدون سولفات باشه؟ خوب می‌شناسید؟ می‌شه معرفی کنید؟

اره بدون سولفات .فرق ندارع هرچی پولت میرسه 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله حتما فقط هفته ای یکبار شامپو معمولی بزن که قدرت شستشوش بیشتره تا موهات خوب شسته بشن ریزش نداشته باشی 

من ماسک و شامپوم کوئین هم خوبه هم بصرفه

من کامل نیستم اما وفادارم  
یکی دوبار خو اثر کراتین میره😐 فقط اونایی ک موهاشون چربه ماهی دوبار ولی بقیه ماهی یبار بزنن کافیه

عزیزم من خودم کراتین کارم در هفته باید بر اساس تعداد بار هایی که میری حموم ۱الی۲ بار موهاتو فقطم ریشه با شامپو معمولی بشوری اینکارو نکنی ریزش مو میگیری

یکی دوبار خو اثر کراتین میره😐 فقط اونایی ک موهاشون چربه ماهی دوبار ولی بقیه ماهی یبار بزنن کافیه

راس میگه من این کارو نکردم موهام به شدت ریزش گرفت 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز