2777
2789
عنوان

دعوت به مصاحبه فرهنگیان

192 بازدید | 10 پست

سلام خانمای گل

شما از شرایط دعوت به مصاحبه برای فرهنگیان خبر دارین مگه هرکس که تراز بالای ۶۵۰۰ کسب کنه دعوت به مصاحبه میشه؟

برای رشته ریاضی بر فرض

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امسال کنکور دادی؟

نه عزیز من کنکوری نیستم

دخترم کنکوریه

ولی اینو برای برادرزادم پرسیدم که دلش میخواد فرهنگیان قبول شه

لطفا براش دعا کنین

برای همه کنکوریا

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
دوست من رشتش انسانی بود با تراز ۷هزار به مصاحبه دعوت نشد

منم شنیدم مجاز میشن یه عده ولی دعوت به مصاحبه نمیشن

نه عزیز من کنکوری نیستم دخترم کنکوریه ولی اینو برای برادرزادم پرسیدم که دلش میخواد فرهنگیان قبول ش ...

انشاالله موفق بشه❤

من خودم محصلم هنوز اطلاعی ندارم وگرنه حتما کمک میکردم

انشاالله موفق بشه❤ من خودم محصلم هنوز اطلاعی ندارم وگرنه حتما کمک میکردم

ممنون عزیزم

موفق باشین😍😍🙏🏻

خیر اینطور نیست.

مجاز میشه اما ممکنه دعوت نشه

بستگی به ظرفیت و تراز بقیه داره

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

خیر اینطور نیست. مجاز میشه اما ممکنه دعوت نشه بستگی به ظرفیت و تراز بقیه داره

بله خیلیا با بالای ۷ هزارم دعوت نمیشن