2777
2789
من تاحالا نه توسل کردم نه بهش باور دارم ولی میگن امام جواد خوبه یعنی به امام جواد متوسل بشم؟چی بگم؟

امام ها واسطه ی خیر و خوبی پیش خدا هستند 

من از ذکر "یا جوادالائمه ادرکنی" حاجت گرفتم 

ولی یه راه خیلی آسون تر اینه که باهاشون از ته دلت صحبت کنی و عهد ببندی یه کار خوب انجام بدی مثلا نماز بخونی یا اگه میخونی اول وقت و با توجه بخونی و رابطه تو با خدا خوب کنی

اینجوری کم کم مشکلاتت برطرف میشه و خودت آرامش و معجزه رو تو زندگیت میبینی🌹

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارزوت چیه؟ چی ازش خواستی

دارم به اجبار درس و راهی رو میرم که نه بهش علاقه دارم نه چیزی.هرروز که پامیشم درس بخونم یا کاری کنم واقعا نمیتونم ودوست ندارم با اینکه من یه رشته دیگه ویک جایی دیگه ای ارزومه درس بخونم💔

بله امضام رو بخون به ائمه توسل کن و ازشون کمک بخواه حضرت زهرا(س) و امام حسین(ع) و امام رضا(ع) و ام ...

صلوات فرستادم...میشه بگی چن ماه توسل کردی و دقیقا چجوری؟ نماز خوندی یا زیارت

صلوات فرستادم...میشه بگی چن ماه توسل کردی و دقیقا چجوری؟ نماز خوندی یا زیارت

ان شاالله حاجت روا بشی

همیشه دعا میکردم و از خدا و امام ها میخواستم ولی وقتی که دیگه به بن بست رسیدم و از ته قلبم فهمیدم که جز خدا و ائمه هیچکس هیچکاری از دستش برنمیاد اونوقت دعا کردنم مدلش عوض شد

کم کم رو خودم تمرکز کردم و از گناهام توبه کردم و بیشتر رفتم سمت خدا 

نمازام اول وقت خوندم و حجابم رو بیشتر از قبل رعایت کردم و سعی کردم اخلاقم بهتر از قبل بشه

ماهی که باردار شدم ختم "یا جوادالائمه ادرکنی" رو برداشتم که در مدت ۱۰ روز باید ۱۴۰۰۰ تا بگی یعنی روزی ۱۴۰۰تا

البته یه شب جمعه هم که حرم امام رضا(ع) بودم دعای کمیل خوندم و خیلی گریه کردم و بهشون متوسل شدم

اون ماه مامان و بابام هم خیلی دعام میکردن

از صلوات و استغفار غافل نشی🌹

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️

ان شاالله حاجت روا بشی همیشه دعا میکردم و از خدا و امام ها میخواستم ولی وقتی که دیگه به بن بست رسید ...

باور کن من همه این کارها رو کردم...نماز اول وقت..حجاب..توسل به ائمه...نماز شب یه مدت...به گناهام اعتراف کردم...توبه کردم..اما نمیدونم چه حکمتیه...تو رو خدا دعام کن...هیچ شادی ندارم امیدی ندارم...

باور کن من همه این کارها رو کردم...نماز اول وقت..حجاب..توسل به ائمه...نماز شب یه مدت...به گناهام اعت ...

خیلی عالیه حالا که این راه ها رو رفتی زیارت عاشورا رو هم سعی کن هر روز بخونی صوت آقای علی فانی رو دانلود کن خیلی عالیه

یه صلوات مخصوص امام زمان هم هست به اسم صلوات منسوب به ابوالحسن ضراب اصفهانی حتمااااا بخون

صوت دعای عهد و زیارت آل یس آقای فرهمند رو هر روز تو خونه پخش کن

در کنار اینا از خونه بیا بیرون باشگاه برو کلاس هنری که دوست داری برو استخر برو کتاب بخون دیدن فامیل برو

اگه پدربزرگ و مادربزرگ داری بهشون سر بزن و براشون یکاری بکن تا خوشحال شن و از ته دل دعات کنن

منم از ته دلم برات دعا میکنم ان شاالله حاجت روا بشی و بهترین ها قسمتت بشه

راضی به رضای خدا باش و اینو بدون که هیچوقت نباید از رحمت خدا ناامید شد

امشب میرم حرم امام رضا به نیت حاجت روایی تون یه دعای توسل میخونم

شما هم برای من دعا کنید که این ماه نی نی تو دلم باشه

خیلی عالیه حالا که این راه ها رو رفتی زیارت عاشورا رو هم سعی کن هر روز بخونی صوت آقای علی فانی رو دا ...

وای چقد خوشحالم کردی ...تو رو خدا از ته دلت از امام رضا بخواه...بدجور روحم داغونه‌..منم حتما برات دعا میکنم نی نی سلامت به دنیا بیاد....

وای چقد خوشحالم کردی ...تو رو خدا از ته دلت از امام رضا بخواه...بدجور روحم داغونه‌..منم حتما برات دع ...

سلامت باشی چشم حتما عزیزم

دعا در حق دیگران قبول میشه

از خدا میخوام تا سال دیگه یه شب جمعه با همسرت تو حرم امام رضا باشی و یاد من بیفتی🌹

اون نی نی تو امضام الان ۳ سالشه و من منتظر نی نی دوم هستم دعا کن خدا دوباره برام معجزه کنه و نی نی دار شم🥰

سلامت باشی چشم حتما عزیزم دعا در حق دیگران قبول میشه از خدا میخوام تا سال دیگه یه شب جمعه با همسرت ...

ممنونم خیر ببینی..الهی خدا یه بچه سالم و صالح بهت بده ..جبران دعایی که برا من کردی بشه..دلم شاد شد...خیر ببینی 

ممنونم خیر ببینی..الهی خدا یه بچه سالم و صالح بهت بده ..جبران دعایی که برا من کردی بشه..دلم شاد شد.. ...

سلامت باشی عزیزم

دیشب موقع خوندن دعای کمیل از ته قلبم دعات کردم

ان شاالله که بهترین ها برات پیش بیاد

ممنونم از دعای خیرت😘

ممنونم ..یادم کن موقع خوندن دعا...

سلام عزیزم

دیشب تو حرم امام رضا(ع) یادت کردم و به نیابتت دعای توسل خوندم و دعات کردم🌹