2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا رو لطفا بادمون بده

مرغ دودی:مرغ رو میزاری یخورده ابپز شه ک خونابه جدا شه بعد پیازارو خورد کن و سرخ کن کاراملی بشه بعد مرغ رو سرخ کن باهاش ادویه بزن با نمک.توی ی قابلمه جدا سس مایونز و اب جوش بریز غلیظ شه یخورده ک غلیظ شد مراغارو بزار داخلش بزار بپزه و سسش هم غلیظ شه ی چند قطره ابلیمو بریز ک خوشمزه شه.ب غلظتی ک دوس داشتی رسید ی کاسه استیل بزار روی مرغا چند قطره روغن بریز و زغال بزار روی شعله زغال ک روشن شد یخورده ک قرمز شد ورش دار بنداز توی کاسه ای ک روغن توشه و داخل قابلمه مرغاس و در قابلمه رو بزار ک بوی دور ب خورده مرغا بره.وااااقعا محشره

بادمجون لقمه ای:بادمجونارو ورقه ای خورد کن بزار تو ابنمک تلخیش بره بعد ابکش کن بزار ابش بره.پیازارو سرخ کن با گوشت چرخ کرده و ادویه و گردو خورد شده.ربم ی کوچولو بزن.توی قابلمه جدا رب سرخ کن قشنگ ک سرخ شد ابجوش بریز یخورده رب انار بعد نمک بزار ی کوچولو غلیظ شه.بادمجونارو سرخ کن سرخ ک شد دوتا دوتا ب حالت بقچه یا بعلاوه روی هم بزار داخلشو با اون گوشت و گردو پر کن و بادمجونو جم کن با خلال دندون فیکسش کن سست غلیظ شد اروم بزارشون داخل قابلمه ک وا نره شعلشم کم ک قشنگ بپزه و روغن پادمجون و گردو رو پس بده

نوشجان

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

گوشت گوسفند دنبه نخود لپه و لوبیا خورشتی و پیاز و سیر و سیب زمینی و نمک و زردچوبه  همه رو با آب کافی میریزیم داخل زودپز تا کامل بپزه بعد آبش رو میکشیم و استخوان‌ها رو جدا میکنیم مواد رو میکوبیم بعد آب گوشت رو اضافه میکنیم کشک رامک میزنیم با پیاز داغ حسابی و نعنا داغ به همراه پیاز و نون محلی آی می‌چسبه 

این بزقرمه هست غذای محلی کرمون

😂😂😂ولی من فقط توو مهمونیا میخورم, همسرم دوست نداره واسه خودمم حسش نیست درست کنم😬

باز تو خوبع من رفیقم خودش دوس نداره برا کسیم نمیپزه طفلی شوهرش😂😂

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
اینا رو لطفا بادمون بده

ببخشید طولانی بود تایپش طول کشید اما واقعا خوشمزس.برا کنار مرغ دودیم سالاد کلم برگ سفید و قرمز همراه گردو با سسی ک ترکیب از ایلیمو و سس و ماست و نمکه محشره فقط باید وقتی خورد کردی کلم برگارو سس رو قاطیش بدی بزاری چند ساعت بمونه ک از اون حالت سفتی در بیاد بجا گردو میشه انار یا هویجم ریخت ولی من گردو رو بیشتر دوس دارم

گوشت گوسفند دنبه نخود لپه و لوبیا خورشتی و پیاز و سیر و سیب زمینی و نمک و زردچوبه  همه رو با آب ...

بنظر خوشمزه میاد حتما درستش میکنم هوس کردم🤤😋

باز تو خوبع من رفیقم خودش دوس نداره برا کسیم نمیپزه طفلی شوهرش😂😂

بخدا طفلی منم, من عاشق تنوعم غذاها جدید ولی همسرم چند مدل بیشتر غذا دوست نداره, میخوره ها چون درست کردم ولی بی اشتها ادم میخوره توو‌ ذوقش این همه زحمت میکشه

😂😂😂ولی من فقط توو مهمونیا میخورم, همسرم دوست نداره واسه خودمم حسش نیست درست کنم😬

ای خدا😂کاش نزدیک بودی هربار درست میکنم میگفتم بیای دوتایی بخوریم من عاشقشم واقعا هم خوشمزه درست میکنم تعریف نباشه.چرب و سیاه و مزه دار

بخدا طفلی منم, من عاشق تنوعم غذاها جدید ولی همسرم چند مدل بیشتر غذا دوست نداره, میخوره ها چون درست ک ...

اخی😢

2790
2778
2791
2779
2792